Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: TFF yayın ihalesi için beIN Sports'la 2 yıllık anlaşma sağladı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hikmet™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şuan DİGİTURK resmi web sayfasında ve N11 de Sporun Yıldızı paketini 109 TL den satıyor. Alsam mı, almasam mı diye düşünüyorum.
    Al bence hikmet ihaleyi digiturk almistir bu sezon premier ligde digiturkte en kotu onu izlersin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Al bence hikmet ihaleyi digiturk almistir bu sezon premier ligde digiturkte en kotu onu izlersin
    Kampanya 3 Temmuza kadar devam ediyormuş. Yarın iş çıkışı bayiye gideyim ellerinde modül varsa abonelik başlatayım. Zaten ihaleyi alamazlarsa iptal ayrıcalığı veriyorlarmış.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hikmet™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kampanya 3 Temmuza kadar devam ediyormuş. Yarın iş çıkışı bayiye gideyim ellerinde modül varsa abonelik başlatayım. Zaten ihaleyi alamazlarsa iptal ayrıcalığı veriyorlarmış.
    Beinden baska kimse almaz merak etme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Beinden baska kimse almaz merak etme
    DİGİTURK müşteri hizmetleriyle görüşme yaptım. Elinizde modül varsa kuruluma gelin dedim. Müşteri hizmetleri ise ben modüllü üyelik diye not düşerim ellerinde modül varsa getirir, eğer modül yoksa kutulu abonelik yapılır dedi. Bende ellerinde modül yoksa boşuna zahmet etmesinler kabul etmem dedim. Kayıt oluşturdular ve bayiden haber bekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Az önce teknik servis geldi ve kurulumu yaptı. Modülden yayın kalitesi daha güzel görünüyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri