Sayfa 33/40 İlkİlk ... 8232425262728293031323334353637383940 SonSon
392 sonuçtan 321 ile 330 arası

Konu: SUPER TURK TV HD (Genel İçerik) İPTV KANALI YENİ M3U8 İPTV Linki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler bree

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar...süpertürk tv bildiğim kadarıyla süpersatforumun reklamını yapan tek kanal...!!!...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mavişehirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar...süpertürk tv bildiğim kadarıyla süpersatforumun reklamını yapan tek kanal...!!!...
    Daha öncede başka kanallarda yayınlıyordu (cine yesilçam-saton-kuzeymax vs) su an superturk tv de var
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Birinci mesaj guncellendi 05.12.2023
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Teşekkürler

Çok teşekkür ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Teşekkürler

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Daha öncede duyurdugumuz iptv kanalları tanıtım serimiz devam ediyor ,iptvde stabil yayın yapan kanalları vermeye devam ediyoruz.Konumuzda ele aldıgımız kanalın ismi SUPER TURK TV HD

Bu haftaki kanallımız SUPER TURK TV HD Yayın içeriki olarak ağırlık olarak

*NOSTALJİ DİZİLER KUŞAĞI
    *YABANCI DİZİLER KUŞAĞI
    *SUPER TURK FİLM KUŞAĞI
    *GİZEMLİ BELGESEL KUŞAĞI
    *SUPER TURK MUZİK Kuşağı yayınlamaktadır

Kanal 24 saat hd sekilde iptv den ücretsiz olarak yayın yapmaktadır.SUPER TURK TV HD Yeni M3U8 iptv linki guncel olarak sitemizde (05.12.2023-Guncelleme)

Kanaldan Ekran Görüntüsü;

UYARI;
    M3U8 Linki gizli içerikle veriyoruz.Bunun için sitemizde 1 msjınız olması gerekmektedir.Dosya olarak kanalları sitemizde veremiyoruz bu linki uygulamanıza kendiniz girmeniz gerekmektedir.Sağ tıkla kopyalama yapınız.

***Hidden content cannot be quoted.***
    Sanirim ilk link hatali. Acilmiyor. m3u dosyasinda kanal aciliyor. Ben ordan linki kopyalayip listeme ekledim aciliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kokane Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sanirim ilk link hatali. Acilmiyor. m3u dosyasinda kanal aciliyor. Ben ordan linki kopyalayip listeme ekledim aciliyor
    Eski url kalmiş dikkatiniz icin tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Link acilmiyor bu günden itibaren bilginize bir düzeltseniz şimdiden zahmetleriniz için teşekkürler.

Sayfa 33/40 İlkİlk ... 8232425262728293031323334353637383940 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanıcı var. (0 Uye ve 2 Misafir)

Yer imleri