Sayfa 13/40 İlkİlk ... 3456789101112131415161718192021222338 ... SonSon
392 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: SUPER TURK TV HD (Genel İçerik) İPTV KANALI YENİ M3U8 İPTV Linki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osadd Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta ben anlamadim simdi nasil olcak linki indirdim fakat liste yok nerde göremedim
    Mesajı okudunuzmu? birinci mesajdaki okumadınız

ne yazıyor

Dosya olarak kanalları sitemizde veremiyoruz bu linkleri uygulamanıza kendiniz girmeniz gerekmektedir.Linki indirip uygulamanıza yüklerseniz kanal açılmaz bilginize..
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anlamadim neyse ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osadd Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anlamadim neyse ?
    Sadece bu kanal için ben birinci mesaja dosyayı koydum (sadece super turk tv olan dosya) indirip uygulamanıza yuklerseniz kanal acılacaktır.
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

super turk tv dosyayi indirdim sadece tek bir kanal var gösteriyor digerlerini nasil indircem acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

super turk tv dosyayi indirdim sadece tek bir kanal var gösteriyor digerlerini nasil indircem acaba
    Biz dosya veremiyoruz bunun acıklamasını yapıldı siz kendiniz gireceksiniz tek tek kanalları
    Konu Simba tarafından (19-11-2022 Saat 19:02 ) değiştirilmiştir.
    Kullandıgım ekipmanlar;

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende çözmedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cleyderman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende çözmedim
    Birinci mesajdaki linkleri uygulamanıza gireceksiniz veya giremiyorsanız ilk msja dosya koydum ben sadece bu kanal için calısan dosyadır bilginize bunlar dısında toplu sekilde dosya veremiyoruz
    Kullandıgım ekipmanlar;

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşkklerrr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler ustad

Sayfa 13/40 İlkİlk ... 3456789101112131415161718192021222338 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanıcı var. (0 Uye ve 2 Misafir)

Yer imleri