419 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: SUPER TURK TV HD (Genel İçerik) İPTV KANALI YENİ M3U8 İPTV Linki

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sabah aksam ayni film ve diziler donup duruyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cyni3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sabah aksam ayni film ve diziler donup duruyor.
    akşam kuşağı farklı müdür yayın akısında yazıyordu zaten sabah kuşağı dizi tekrar diye akşam ama değişik filmler ve dizilerin bölümleri var ben izliyorum sizi bilmem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Creed Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    akşam kuşağı farklı müdür yayın akısında yazıyordu zaten sabah kuşağı dizi tekrar diye akşam ama değişik filmler ve dizilerin bölümleri var ben izliyorum sizi bilmem
    Sabahida aksamida ayni mudur,
    Diziler hep ayni ve ayni bolumler .
    Filmlerde cok farkli degil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cyni3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sabahida aksamida ayni mudur,
    Diziler hep ayni ve ayni bolumler .
    Filmlerde cok farkli degil
    herkesin zevk dunyası farklı bana surekli tekrar gibi gelmiyor ben isveç den yazıyorum foruma tv de izlenecek sey yok eski nostalji dizi ve filmler hosuma gidiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Creed Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herkesin zevk dunyası farklı bana surekli tekrar gibi gelmiyor ben isveç den yazıyorum foruma tv de izlenecek sey yok eski nostalji dizi ve filmler hosuma gidiyor
    Bende Fransa dan yaziyorum, dediginiz dogru cokda izlenecek sey yok.
    Benim cocuklugumun dizileri.
    Bizimkiler mesela ellerinde dort bolum var devamli donup duruyor,kaygisizlar desen oyle yazlikcilar daha ne bileyim yani...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende Fransa dan yaziyorum, dediginiz dogru cokda izlenecek sey yok.
    Benim cocuklugumun dizileri.
    Bizimkiler mesela ellerinde dort bolum var devamli donup duruyor,kaygisizlar desen oyle yazlikcilar daha ne bileyim yani...
    Reytingler iyi kanalın üstad o kadar diyim tekrar vs var bu iptv kanalı sonucda surekli yeni şeyler veremez reklam geliri yok bu kanalların sadece superturk tv değil siz elitvipsiniz goruyorsunuzdur özel iptv 1-2-3 katagorisindeki kanalları kaç tane kanal var reklam yok iptv kanalları böyle herkesin eline emegine sağlık birşeyler yapmaya calısılıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Reytingler iyi kanalın üstad o kadar diyim tekrar vs var bu iptv kanalı sonucda surekli yeni şeyler veremez reklam geliri yok bu kanalların sadece superturk tv değil siz elitvipsiniz goruyorsunuzdur özel iptv 1-2-3 katagorisindeki kanalları kaç tane kanal var reklam yok iptv kanalları böyle herkesin eline emegine sağlık birşeyler yapmaya calısılıyor
    Süper Türk ün max yayını kesildi. Yayını durdu sanırım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 6 Kullanıcı var. (2 Uye ve 4 Misafir)

1. kilicmuhsin,
  2. seyyah34

Yer imleri