teþekkürler
teþekkürler
Selam Dostlar, uzub süredir severek izlediðim SÜPERTÜRK kanal yayýnlarýnda sýk sýk donma sorunu yaþýyorum, diðer izlediðim ÝPTV kanallarda sorunum yok..Sizlerde de donma takýlma sorunu yaþayan var mý? Yayýnlara aþýrý yüklenme mi yoksa Sunucu yani host sorunundan mý?
Bende sorun yok o ustad sýkýntýsýz calýsýyor donma görmedim.Ama þunu diyim ögrendigim kadarýyla en cok izlenen kanalý bu iptv sisteminde ustad KUZEYMAX tv de sorun varmý peki buda ayný sunucuda yayýn yapýyor
tesekkürler
arkadaþlar...beðeniyle takip ettiðim süpertürk kanalýnda maðalesef sansüre rastgeldim ve üzüldüm zira tokatçý filiminde adam rol icabý sigaranýn markasýný söylerken sesi kesmiþler...!!!...zübük filimindeyse alkol ve tütün sansürü yapmýþlar...!!!...fakat bazý filimler tamamen sansürsüz gösteriliyo...!!!...tuhaf durum...!!!...![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
MAX Kanalý keske kapanmasaydý yoklugunu hissediyorum acýkcasý bazý programlar logosu ile yayýn akýsýnda süpertürk tv nin ama farklý olarak yayýn yapmasý güzeldi![]()
süpertürk max kapandý mý
teþekkürler.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 16 Kullanýcý var. (0 Uye ve 16 Misafir)
Yer imleri