Sayfa 42/45 ÝlkÝlk ... 173233343536373839404142434445 SonSon
445 sonuçtan 411 ile 420 arasý

Konu: SUPER TURK TV HD (Genel Ýçerik) ÝPTV KANALI YENÝ M3U8 ÝPTV Linki

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Emeðinize saðlýk

- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleþtirilmiþtir - - -

Emeðinize saðlýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sabah aksam ayni film ve diziler donup duruyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cyni3 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sabah aksam ayni film ve diziler donup duruyor.
    akþam kuþaðý farklý müdür yayýn akýsýnda yazýyordu zaten sabah kuþaðý dizi tekrar diye akþam ama deðiþik filmler ve dizilerin bölümleri var ben izliyorum sizi bilmem

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Creed Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    akþam kuþaðý farklý müdür yayýn akýsýnda yazýyordu zaten sabah kuþaðý dizi tekrar diye akþam ama deðiþik filmler ve dizilerin bölümleri var ben izliyorum sizi bilmem
    Sabahida aksamida ayni mudur,
    Diziler hep ayni ve ayni bolumler .
    Filmlerde cok farkli degil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cyni3 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sabahida aksamida ayni mudur,
    Diziler hep ayni ve ayni bolumler .
    Filmlerde cok farkli degil
    herkesin zevk dunyasý farklý bana surekli tekrar gibi gelmiyor ben isveç den yazýyorum foruma tv de izlenecek sey yok eski nostalji dizi ve filmler hosuma gidiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Creed Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    herkesin zevk dunyasý farklý bana surekli tekrar gibi gelmiyor ben isveç den yazýyorum foruma tv de izlenecek sey yok eski nostalji dizi ve filmler hosuma gidiyor
    Bende Fransa dan yaziyorum, dediginiz dogru cokda izlenecek sey yok.
    Benim cocuklugumun dizileri.
    Bizimkiler mesela ellerinde dort bolum var devamli donup duruyor,kaygisizlar desen oyle yazlikcilar daha ne bileyim yani...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende Fransa dan yaziyorum, dediginiz dogru cokda izlenecek sey yok.
    Benim cocuklugumun dizileri.
    Bizimkiler mesela ellerinde dort bolum var devamli donup duruyor,kaygisizlar desen oyle yazlikcilar daha ne bileyim yani...
    Reytingler iyi kanalýn üstad o kadar diyim tekrar vs var bu iptv kanalý sonucda surekli yeni þeyler veremez reklam geliri yok bu kanallarýn sadece superturk tv deðil siz elitvipsiniz goruyorsunuzdur özel iptv 1-2-3 katagorisindeki kanallarý kaç tane kanal var reklam yok iptv kanallarý böyle herkesin eline emegine saðlýk birþeyler yapmaya calýsýlýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

deneyelim
    bakalým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Simba Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Reytingler iyi kanalýn üstad o kadar diyim tekrar vs var bu iptv kanalý sonucda surekli yeni þeyler veremez reklam geliri yok bu kanallarýn sadece superturk tv deðil siz elitvipsiniz goruyorsunuzdur özel iptv 1-2-3 katagorisindeki kanallarý kaç tane kanal var reklam yok iptv kanallarý böyle herkesin eline emegine saðlýk birþeyler yapmaya calýsýlýyor
    Süper Türk ün max yayýný kesildi. Yayýný durdu sanýrým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muratx Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Süper Türk ün max yayýný kesildi. Yayýný durdu sanýrým.
    SUPERTURK MAX Kapandý orada olan programlarýn bazýlarýný MAX Kuþagýnda izleyebilirsiniz yazýyordu ustad

Sayfa 42/45 ÝlkÝlk ... 173233343536373839404142434445 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 5 Kullanýcý var. (0 Uye ve 5 Misafir)

Yer imleri