admin cine5 nasilbi kanal çözemedim böyle bı yayın olmaz bide cine5 işimi kullanıyor çöp yayın
admin cine5 nasilbi kanal çözemedim böyle bı yayın olmaz bide cine5 işimi kullanıyor çöp yayın
Valla ben anlamadım 5-6 senedir yayında sanırım defilelerde sunucu bayanlar unlulerle roportaj bile yapıyor ama kanalı gundeme getiren bir tane medya kurulusu görmedim normalde CİNE 5 kanalı kapandı al cezire sahibiydi bu kanalın
![]()
Konu Simba tarafından (02-06-2024 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir.
Kullandıgım ekipmanlar;
Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium
aynen eski cine5 buna bin kaçar alakası yok
Bu kanala 5 dk bakmamısımdır kime hitap ediyor cözemedim belirli kitlesi yok youtube kanalında videoları az izlenme oranina sahip ve abone sayisi yerlerde
cine5tv eski linkine geri dönmüştür birinci mesaj guncellendi 08.08.2024
Kullandıgım ekipmanlar;
Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium
arkadaşım...simba uzun süreli hastalığım sebepiyle yaklaşık 35 gündür yatıyodum internete bile pek az girip hemen çıkıyodum zira halim yoktu denize girmek için gittiğim kumsalda fazla yatmışım herhaldeki güneş çarpması ve idrar yolları iltihapı teşhisiyle hastaneye yatırılmıştım taburcu olunca bile hafif baş dönmesi ve denge kaybı yaşamaya devam etmiştim...evde yatmayı haftalarca sürdürmek zorunda kalmıştım...kusuruma bakmayın üstadım mesajınıza daha yeni cevap yazıyom zira Allahın iziniyle tamamen iyileşip kendime geldim...konumuza dönecek olursak sormuşun bana cine-5 ile ilgili düşüncemi sana şöyle söyleyim bende artık bıktım yayın akışından sıkıntı yapıyo memnun değilim...![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri