Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Saddam HÜseyİn İdam Edİldİ !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Saddam HÜseyİn İdam Edİldİ !!!

BUSH: SADDAM ADİL YARGILANDI

ABD Başkanı George W. Bush, Irak'ın devrik lideri Saddam Hüseyin'in idamına ilişkin olarak, bu gelişmenin Irak'ta şiddeti sona erdirmeyeceğini, ancak ülkenin demokrasiye ulaşma sürecinde önemli bir kilometre taşı niteliği taşıdığını söyledi.
    Yılbaşı tatili için Texas eyaletindeki çiftliğinde bulunan Bush, yayımladığı açıklamada, ''Saddam Hüseyin, adil şekilde yargılanmasının ardından idam edildi. O, bu adaleti kendi vahşi resiminin kurbanlarından esirgemişti'' dedi.
    Başkan Bush, ''Saddam Hüseyin'in idamı, Irak halkı ve askerlerimiz için zor bir senenin sonunda geldi. Saddam Hüseyin'in adalete verilmesi, Irak'taki şiddeti sona erdirmeyecek, ancak bu, Irak'ın kendisini yönetebileceği, savunabileceği bir demokrasiye dönüşeceği, teröre karşı bir müttefik olabileceği süreçte önemli bir kilometre taşı'' diye konuştu.
    Bush, ''Önümüzde hala birçok zor seçim yapılacak fedakarlıklar bulunuyor. Ancak Amerikan halkının güvenliği, Irak'ın genç demokrasisinin ilerlemesinin sağlanmasından geri adım atmamamızı gerektiriyor'' ifadesini kullandı.

NEREYE GÖMÜLECEK?

Öte yandan, Saddam Hüseyin’in avukatlarından Necib el Nuayimi, devrik liderin naaşının Irak dışına götürülebileceğini, nereye defnedileceğine ailesinin karar vermesi gerektiğini söyledi.
    El Nuayimi, Saddam’ın cenazesinin kendilerine verilmesini talep ettiklerini ve cenazeyi Irak dışına götürmek istediklerini belirtti.
    Saddam Hüseyin’in naaşının defin için ailesine verilebileceğini söyleyen Irak Ulusal Güvenlik Danışmanı Muvaffak El Rubai , bütün Iraklıları birlik içinde kalmaya çağırdı ve "Despotizm simgesi gitti" dedi.

KIZI YEMENE GÖMÜLMESİNİ İSTİYOR

Öte yandan, Saddam’ın ailesine yakın bir kaynak, idam edilen liderin Ürdün’deki kızı Raghd’ın, "Babasının Irak özgür oluncaya kadar geçici olarak Yemen’e gömülmesini istediğini" belirtti.
    Üst düzey Iraklı bir yetkili ise ailenin naaşa sahip çıkabileceğini, aynı zamanda naaşın Saddam’ın 4 gün boyunca sokağa çıkma yasağı ilan edilen memleketi Tikrit’e gönderilebileceğini kaydetti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet tv den benede izliyorum hala şoktayım!!!!
    hani idam edilmeyecekti astılar adamı resmen?
    ama ben bunlara güvenmiyorum adamın asıldıgını tv ler göstermedi sallandıgını göstersinler okey!!
    selmaetle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İşte Saddam Hüseyin'in idam anı
    İnsanlığa karşı suç işlemekten yargılanan ve suçlu bulunarak idam edilen devrik lider Saddam Hüseyin'in infazının hızla yapıldığı ve hemen öldüğü belirtildi.

Iraklı görgü tanıkları, idam sırasında eski liderin yüzünün örtülmediğini, sakin göründüğünü ve Iraklı polisler onu darağacına götürürken ve ilmiği boynuna geçirirken kısa bir dua okuduğunu belirtti. Görgü tanıkları, idamın çok hızlı olduğunu, Saddam Hüseyin'in hemen öldüğünü söyledi. Görgü tanıkları 69 yaşındaki Saddam'ın ölüme giderken “titremediğini” ifade etti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet tv den benede izliyorum hala şoktayım!!!!
    hani idam edilmeyecekti astılar adamı resmen?
    ama ben bunlara güvenmiyorum adamın asıldıgını tv ler göstermedi sallandıgını göstersinler okey!!
    selmaetle..
    muzo abinin görüntülere bakılırsa harbiden sallandırmışlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar..
    sallanmadı bogazına ip geçirildi ve yayın kesildi ben havada sallanmadan görmem bu adamın öldüğünü
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yav arkadaşlar burda doğru olmayacak bizim elimizded böle birisi var dünya saddamın asılmasına pek karşı çıkmadı ayrıca ben öldüğüne inanmıyom bu amerikanın napacağı belli olmaz. şimdi hiç sesleri çıkmıyo. peki bizim elimizdekinin yargılanması bile olay oluo. burdan çıkardığım kadarı ile oynanan oyun lar çok büyük.:49: yav eğer gerçektende öldü ise kötü bir son.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Amerika'nın pis oyunlarından biri olabilir olay tam netlik kazanmış değil...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vallahi ben de bu olaya şübheci yklaşıyorum bence de bu bir oyun olabilir....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Saddam'ı sevmezdim ama bu şekildede idam edilmesi, olacak şey değil.Adam ne doğru dürüst yargılandı ne bişey yapıldı.Bir sürüde mahkemesi vardı, özellikle şii davasından aldığı kararla idam edilmesi, şii sunni çatışmasına zemin bence.Müslümanı müslümana kırdıracak...
    Birde müslüman alemince mübarek bir günde bunun yapılması şerefsiz amerikanın gerçek yüzünü görmeyenlere ders olsun.Geçmişde saddam'da bunların yanındaydı, tıpkı berzani talabani ikilisinin olduğu gibi..
    Kaon KSC 911

Kullanıcı Bilgi Menüsü

imralıdaki ne zaman asılacak..onu koç gibi orada bakıcaklarına bu bayram onuda 30 bin kişinin adına kurban etselerdi ya...işte o zaman kanımız yerde kalmayacaktı...yazık..!.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri