Sayfa 12/34 İlkİlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon
337 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: Türk Ulusal Kanalların Legal Free Güncel İPTV Linkleri 2023

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emeğinize sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tskş sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thanks boy..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Burda Yeniyim ve hoş deneyimler edinmek istiyorum....

Emek verenler mükafat bulsun.!.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sağol

- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -

Sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sağolun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba daha önceden güncel m3u liste yayınlıyordunuz. Bu listelerin paylaşımını kapattınız sizden başka bu tür içerikleri paylaşım yapacak ta yapanda yok. neden durdu.
    2. konu ise bu paylasımdaki dosyaları nasıl m3u listesine çekleyeceğiz. ben başaramadım.

teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kulinx Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba daha önceden güncel m3u liste yayınlıyordunuz. Bu listelerin paylaşımını kapattınız sizden başka bu tür içerikleri paylaşım yapacak ta yapanda yok. neden durdu.
    2. konu ise bu paylasımdaki dosyaları nasıl m3u listesine çekleyeceğiz. ben başaramadım.

teşekkürler.
    Cevap 1 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Cevap 2:M3U dosyasını kendiniz hazırlaycaksınız malesef biz dosya veremiyoruz artık o olay bitti
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Deneyecegim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çok aranan bir konu oldugu için bu bölümü açtık.Bu linkleri guncel olarak sizlere katagorisel şekilde bundan sonra vermeye devam edeceğiz.

Turksat uydusundan yayın yapan ulusal major kanalların (dizi-eglence-film-muzik-belgesel-çizgi film ve genel içerik yayınlayan) şifresiz tokensiz linkleri altta verilmiştir.Bu kanalların sadece free kendi sitesinden verdikleri yayınlara yer verdik.Tamamen kendi verdikleri yayınlardır.(Bazı kanallar yayınlarını Youtube ve stream sitelerinden vermektedir)

Verdiğimiz linklerde olan kanallar:
    TRT 1 -TRT 2- TRT TURK-TRT AVAZ-TRT MUZİK-TRT BELGESEL-TRT ÇOCUK- STAR-SHOW-TEVE2-EURO D-KANAL D-KANAL 7-KANAL 7 AVRUPA-BEYAZ TV-TV8-TLC-D MAX-360 TV- TV4-TGRT EU-TGRT BELGESEL-SHOW MAX TV-FOX TV-TRT WORLD-TRT ARABİ

UYARI;
    M3U8 Linki gizli içerikle veriyoruz.Bunun için 1 msjınız olması gerekmektedir.Dosya olarak kanalları sitemizde veremiyoruz bu linki uygulamanıza kendiniz girmeniz gerekmektedir (Sağ tıkla kopyalama yapınız)

Güncelleme:16.12.2022

***Hidden content cannot be quoted.***
    Hocam burada TRT Haber kanalı yok sanırım. Bana TRT Haber kanalının linki lazım.

Sayfa 12/34 İlkİlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri