REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Aziz Yıldırım askerliğini yaptımı yapmadımı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaw sana birşey diyen yok dur sakin ol:
    lafım bu ahberi yazana derleyene:crashs: :crashs:
    tamam ben sakinim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya arkadaşlar bu devletin yasaları var. Bu konuyla ilgili görevlileri var. Niye uzatıyorsunuz. Yaptıysa yaptı, yapmadıysa yapmadı. Kime ne? Askerlik yapmadıysa Aziz Yıldırım beyi suçlayacağınıza şehitlerin katilleri devlet tarafından besleniyor. Onu konuşalım. Burada amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek bence. Herkesin Yeni yılını ve Kurban Bayramını kutlarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ibalaban Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ya arkadaşlar bu devletin yasaları var. Bu konuyla ilgili görevlileri var. Niye uzatıyorsunuz. Yaptıysa yaptı, yapmadıysa yapmadı. Kime ne? Askerlik yapmadıysa Aziz Yıldırım beyi suçlayacağınıza şehitlerin katilleri devlet tarafından besleniyor. Onu konuşalım. Burada amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek bence. Herkesin Yeni yılını ve Kurban Bayramını kutlarım.

Daha ne söylenebilir ki ......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Arada Askerlİk İÇİn SuÇlanan KİŞİ FenerbahÇe Klup BaŞkani..
    Yanİ Olay Bİrazda Yipratmaya Gİdİyor..
    Selametle....
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Arada Askerlİk İÇİn SuÇlanan KİŞİ FenerbahÇe Klup BaŞkani..
    Yanİ Olay Bİrazda Yipratmaya Gİdİyor..
    Selametle....

tarkan da yapmadı serdar ortaç ta yapmadı. nice devlet büyüğümüzün oğulları da yapmadı (veya kebap yerlerde yaptı).

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

basbakanın oğlu bakanların ve diğerlri yaptımı yurt dısı hileleri ilekeyif yapıyorlar.uyu ey halkım. sporla uğraş. baskaları yurdu istediği gibi kullansın.sen fb,gs,bjk,ts takımını tut işsizlik ,uydurma enflasyonu sana yedirsinler sen takımlarla uğraş onlarda bunu istiyor .millet tepede at oynatsın sen allah razı olsun bunada şükürde takımlarla üğraş.yazık lar olsun .biz bittik arkadaş.sonumuz yakındıdır.onların yurt dışında yerleri var olan bize olacak.böyle okumayan,çalışmayan,araştırmadan şükür diyenlerin sonu yoktur.yazık yan gelip yatan şehitlere,yazık cumhur.yetikuran fedakar atalarımıza .ey....ATATÜRK YURDUMA BAK NELERLE UĞRAŞIYO. BİR ATASÖZÜ çıplak eşeğe semer vuran çok olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Egemen güçler bizleri istediği yöne çevirir. Bir zamanlar sağ-sol ile oyaladılar kendi işlerini gördüler, şimdi de futbol.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aziz Yıldırım askerlik yaptı mı?
    Hıncal Uluç, bugünkü yazısında Aziz Yıldırım'ın askerlik durumunu yine masaya yatırdı25 Ocak 2007 13:51

Milli Savunma Bakanlığı'ndan net bir açıklama yapılmamasını eleştiren Uluç "Biz Genelkurmay'a sorduk. Askere alma işlerini yöneten Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama, daha doğrusu "Açıklamama" geldi.

"Aziz Yıldırım Askerlik Yasası içinde yükümlülüğünü yerine getirmiş, ya da getirmemiştir. Daha fazlasını açıklayamayız.."

Niye açıklayamazlarmış?..
    Kişisel haklarına tecavüz olurmuş da ondan..
    Bu ülkede "Vatan görevi" denen bir mükelleflik yasalarla düzenlenmiş, bundan muaf olmanın yolları da gene yasa ile belirlenmişse, yasal bir durumu açıklamak niçin kişisel hakların ihlali oluyor, açıklamak güç.. Hele, dedikodunun bini bir para iken, asıl açıklamamak daha kötü ihlal değil mi?
    "Yaptı" denirse, ne kaybeder Aziz Yıldırım.. "Yapmadı, yasalarda kayıtlı şu sebeple çürüğe çıktı" denirse, hangi hakkı ihlal edilir, anlamak mümkün değil." dedi.

İşte Hıncal Uluç'un bugünkü yazısı..

Aziz Yıldırım'ın askerliği..

GEÇEN hafta yazmıştık. Yer darlığına kurban gitti. Ama konu önemli. Aktüalitesi de sürüyor. Biz de sürdüreceğiz.

Biz Genelkurmay'a sorduk. Askere alma işlerini yöneten Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama, daha doğrusu "Açıklamama" geldi.
    "Aziz Yıldırım Askerlik Yasası içinde yükümlülüğünü yerine getirmiş, ya da getirmemiştir. Daha fazlasını açıklayamayız.."
    Niye açıklayamazlarmış?..
    Kişisel haklarına tecavüz olurmuş da ondan..
    Bu ülkede "Vatan görevi" denen bir mükelleflik yasalarla düzenlenmiş, bundan muaf olmanın yolları da gene yasa ile belirlenmişse, yasal bir durumu açıklamak niçin kişisel hakların ihlali oluyor, açıklamak güç.. Hele, dedikodunun bini bir para iken, asıl açıklamamak daha kötü ihlal değil mi?
    "Yaptı" denirse, ne kaybeder Aziz Yıldırım.. "Yapmadı, yasalarda kayıtlı şu sebeple çürüğe çıktı" denirse, hangi hakkı ihlal edilir, anlamak mümkün değil.
    Aziz Yıldırım özelinde hele, askerlik yasası karşısındaki durumu kesinlikle açıklanmalı..
    Bir kişi, orduya inşaat yaparak, orduya silah ve araç satarak, su gibi harcadığı milyonlarca dolar kazanıyorsa, çeşitli vesilelerle Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı ile çok samimi pozları televizyonlarda yayınlanıyorsa, açıklama kaçınılmazdır.. Açıklanmazsa asıl, fısıltı gazetesine kalacak meydan, hem Aziz Yıldırım'ı, hem de ulusun gözbebeği kurumları zedeler.
    Okur diyor ki..
    "Hıncal Uluç, hâlâ anlamadın mı?.. Aziz Yıldırım askerlik yapmadı. Yapsa kendisi anında belgeleri ile açıklar, seni sustururdu. O yapmadı, bir vatandaş çıkar, sana yazardı 'Ben falan tarihte falan kıtada, karargâhta Aziz Yıldırım'la beraber askerlik yaptım' diye.. Kimse çıktı mı?. Demek Aziz Yıldırım askerlik yapmadı.."
    Mantık öyle diyor, ama kamuoyu gene de gerçeği resmen istiyor..
    "Yaptı mı?.. Yapmadı ise niçin?."
    Bu arada bir komiklik daha.. Fenerbahçe kulübü adına bir açıklama yapıldı..
    "Hıncal Uluç'un iddialarını ciddiye almıyoruz, yanıt vermeyeceğiz.."
    Yahu ağalar, paşalar, ben hangi iddiada bulundum söyler misiniz?.
    İddialar, hem de en çirkin şekillerde fısıltı gazetesinde dolaşıyor, siz de duydunuz mutlak.. Ben bu fısıltıları sona erdirecek soruyu sordum sadece, hâlâ da soruyorum. Hatta ben sormadım. Sordular, ben tekrar ettim sadece..
    "Aziz Yıldırım askerlik yaptı mı?. Nerde?.. Nasıl?.. Yapmadıysa niçin?."
    Alnı açık birinin yanıt veremeyeceği bir soru mu bu, Allah için söyleyin!.
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Insanin icine kusku dusuyor gercekten ben olsam bir aciklama yapardim.
    Konu st1905 tarafından (25-01-2007 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: ek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu olay 1 senedir gündemde. İstifasıda bu belgeler ele geçtiği için dendi. Nedense Tümer de askere gitmiyor. Transfer olurken bize gel hallderiz denmiş(basından). Göz bebeğimiz genelkurmaydan maalesef tatmin edici bir açıklama gelmiyor.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri