REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Aziz Yıldırım askerliğini yaptımı yapmadımı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya yaptı yada yapmadı kime ne????
    yapmayanı başkan yapmıyorlarmı?
    adam zarureti vardır rahatsızdır yapmamıştır..
    lütfen arkadaşlar gündem oluşturmak için bu tarz olaylara girmeyelim..
    selametle...
    Cabbari kardeşim, özel hayatı olsaydı haklısın. Ama Mayıs ayından beri süre gelen fısıltıya, arkadaşlar ben burada bu tarihte askerliğimi yaptım, işte belgeleri, kapatın artık çenenizi diyemezmi? Hiç olmazsa orada yatan şehitlerin anısına.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cabbari kardeşim, özel hayatı olsaydı haklısın. Ama Mayıs ayından beri süre gelen fısıltıya, arkadaşlar ben burada bu tarihte askerliğimi yaptım, işte belgeleri, kapatın artık çenenizi diyemezmi? Hiç olmazsa orada yatan şehitlerin anısına.
    Arkadaşım kimse saçma sapan iddialara cevap vermek zorunda değil.. Yapmadığını nerden çıkardınız yaw adamın yanındamıydınız sanki.. Hem yapmadıysada yaptıysada kimene ben ne karışırım sen ne karışırsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sorun o değil ben fenerbahçeli değilim ama futboluyla yoneticiliyle değilde askerliğiyle suçluyorlar yani kısacası bu adamın özel hayatına girer belki askeliğe elverişli değil utanç kaynagı olarak görüyor bence saygısızlık başka birşey değil..
    selmetle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri