Cabbari kardeşim, özel hayatı olsaydı haklısın. Ama Mayıs ayından beri süre gelen fısıltıya, arkadaşlar ben burada bu tarihte askerliğimi yaptım, işte belgeleri, kapatın artık çenenizi diyemezmi? Hiç olmazsa orada yatan şehitlerin anısına.
Cabbari kardeşim, özel hayatı olsaydı haklısın. Ama Mayıs ayından beri süre gelen fısıltıya, arkadaşlar ben burada bu tarihte askerliğimi yaptım, işte belgeleri, kapatın artık çenenizi diyemezmi? Hiç olmazsa orada yatan şehitlerin anısına.
Arkadaşım kimse saçma sapan iddialara cevap vermek zorunda değil.. Yapmadığını nerden çıkardınız yaw adamın yanındamıydınız sanki.. Hem yapmadıysada yaptıysada kimene ben ne karışırım sen ne karışırsınCabbari kardeşim, özel hayatı olsaydı haklısın. Ama Mayıs ayından beri süre gelen fısıltıya, arkadaşlar ben burada bu tarihte askerliğimi yaptım, işte belgeleri, kapatın artık çenenizi diyemezmi? Hiç olmazsa orada yatan şehitlerin anısına.
sorun o değil ben fenerbahçeli değilim ama futboluyla yoneticiliyle değilde askerliğiyle suçluyorlar yani kısacası bu adamın özel hayatına girer belki askeliğe elverişli değil utanç kaynagı olarak görüyor bence saygısızlık başka birşey değil..Cabbari kardeşim, özel hayatı olsaydı haklısın. Ama Mayıs ayından beri süre gelen fısıltıya, arkadaşlar ben burada bu tarihte askerliğimi yaptım, işte belgeleri, kapatın artık çenenizi diyemezmi? Hiç olmazsa orada yatan şehitlerin anısına.
selmetle..
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri