arkadaşım...sadece 3 kişilik yer var derken yani herkez beleş alamaz demek istiyon öylemi tivimateyi çekilişmi yapıcaksın...!!!...yıllık 70 liralık parayı sana versem şayet bana kesinlikle satarmısın yeni programı...!!!...![]()
Konu mavişehirli tarafından (31-05-2024 Saat 12:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: cümle eklenişi yaptım...!!!...
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
Bu bir iptv kullanma programı sadece program içinde kanal filan yok uygulamanın pro bölümünün açılmasıdır.Uygulama google play store da satılıyor bakabilirsiniz. Fiyat konusunda ordan araştırın çekiliş filan yapmayacağım.
Mailde istediğim bilgilere göre değerlendirme yapacağım herkese vermeyeceğim çekiliş yapmayacağım iletişimimi düzgün kurabileceğime inandığım kişilere vereceğim.
Uygulama kullanmak isteyenler mail atabilirler. Uygulama cep ve tablette çalışmaz. Sadece tvbox ve adroid tv ler için yapılmış uygulamadır.
Son 2 üyelik kaldı.
Tivimate uygulamasını bilen almak isteyenler varsa son 2 üyelik.
Forumda bu uygulamayı kullanmak isteyenler için sınırsız kullanım aldım.
2 kişilik yer var
1 yıllık 70 TL
Sınırsız 135 TL
mail Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ad Soyad yaş ve bulunduğunuz il iletişim için telefon olsun mail de lütfen
Alacak kişi kendisi olmalı başkası adına almak istiyorumlar bende olmuyor bilgidir.
Kullanım hakkı bir cihazda geçerlidir. Aynı anda iki cihaz kullanımı tespit edilirse komple çıkarılır.
Tivimate kullanmak isteyen yukarıdaki mesajdaki gibi mail.atsın. Son 2 yer
Forumda bu uygulamayı kullanmak isteyenler için sınırsız kullanım aldım.
Son 1 kişilik yer var
1 yıllık 70 TL
Sınırsız 135 TL
mail Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ad Soyad yaş ve bulunduğunuz il iletişim için telefon olsun mail de lütfen
Alacak kişi kendisi olmalı başkası adına almak istiyorumlar bende olmuyor bilgidir.
Kullanım hakkı bir cihazda geçerlidir. Aynı anda iki cihaz kullanımı tespit edilirse komple çıkarılır.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri