REKLAM

Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Tivimate uygulama Paylaşımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 58 Tivimate uygulama Paylaşımı

Forumda bu uygulamayı kullanmak isteyenler için sınırsız kullanım aldım.

3 kişilik yer var

1 yıllık 70 TL

Sınırsız 135 TL

mail Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Ad Soyad yaş ve bulunduğunuz il iletişim için telefon olsun mail de lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn yıllık 70 liramı vay canına...!!!...

arkadaşım...sadece 3 kişilik yer var derken yani herkez beleş alamaz demek istiyon öylemi tivimateyi çekilişmi yapıcaksın...!!!...yıllık 70 liralık parayı sana versem şayet bana kesinlikle satarmısın yeni programı...!!!...
    Konu mavişehirli tarafından (31-05-2024 Saat 12:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: cümle eklenişi yaptım...!!!...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mavişehirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım...sadece 3 kişilik yer var derken yani herkez beleş alamaz demek istiyon öylemi tivimateyi çekilişmi yapıcaksın...!!!...yıllık 70 liralık parayı sana versem şayet bana kesinlikle satarmısın yeni programı...!!!...
    Sadece uygulamayı kullanacaksın.İçinde iptv kanalları yok bilgin olsun o iptv kanallarını sen ekleyeceksin uygulamaya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mavişehirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu bir iptv kullanma programı sadece program içinde kanal filan yok uygulamanın pro bölümünün açılmasıdır.Uygulama google play store da satılıyor bakabilirsiniz. Fiyat konusunda ordan araştırın çekiliş filan yapmayacağım.

Mailde istediğim bilgilere göre değerlendirme yapacağım herkese vermeyeceğim çekiliş yapmayacağım iletişimimi düzgün kurabileceğime inandığım kişilere vereceğim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uygulama kullanmak isteyenler mail atabilirler. Uygulama cep ve tablette çalışmaz. Sadece tvbox ve adroid tv ler için yapılmış uygulamadır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

​Son 2 üyelik kaldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

​Tivimate uygulamasını bilen almak isteyenler varsa son 2 üyelik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2 kişilik yer var

1 yıllık 70 TL

Sınırsız 135 TL

Alacak kişi kendisi olmalı başkası adına almak istiyorumlar bende olmuyor bilgidir.

Kullanım hakkı bir cihazda geçerlidir. Aynı anda iki cihaz kullanımı tespit edilirse komple çıkarılır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tivimate kullanmak isteyen yukarıdaki mesajdaki gibi mail.atsın. Son 2 yer

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Son 1 kişilik yer var

1 yıllık 70 TL

Sınırsız 135 TL

Alacak kişi kendisi olmalı başkası adına almak istiyorumlar bende olmuyor bilgidir.

Kullanım hakkı bir cihazda geçerlidir. Aynı anda iki cihaz kullanımı tespit edilirse komple çıkarılır.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri