- - - Updated - - -
çok güzel
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
formdaki arkadaşlara selamlar
- - - Updated - - -Daha öncede duyurdugumuz iptv kanalları tanıtım serimiz devam ediyor her hafta sizlere iptvde stabil yayın yapan kanalları vermeye devam ediyoruz.
Bu haftaki kanalımız AKTİF TV HD .Yayın içeriki olarak Haber,Program ağırlıklı ve programlardan sonra Yerli film yayınlamaktadır.AKTİF TV 24 saat hd sekilde iptv den Belçika ülkesinden yayın yapmakta olup ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.
Kanaldan Ekran Görüntüsü;
Guncelleme:03.04.2025
UYARI;
M3U8 Linki gizli içerikle veriyoruz.Bunun için 1 msjınız olması gerekmektedir.Dosya olarak kanalları sitemizde veremiyoruz bu linki uygulamanıza kendiniz girmeniz gerekmektedir
***Hidden content cannot be quoted.***
çok güzelDaha öncede duyurdugumuz iptv kanalları tanıtım serimiz devam ediyor her hafta sizlere iptvde stabil yayın yapan kanalları vermeye devam ediyoruz.
Bu haftaki kanalımız AKTİF TV HD .Yayın içeriki olarak Haber,Program ağırlıklı ve programlardan sonra Yerli film yayınlamaktadır.AKTİF TV 24 saat hd sekilde iptv den Belçika ülkesinden yayın yapmakta olup ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.
UYARI;
M3U8 Linki gizli içerikle veriyoruz.Bunun için 1 msjınız olması gerekmektedir.Dosya olarak kanalları sitemizde veremiyoruz bu linki uygulamanıza kendiniz girmeniz gerekmektedir
- - - Updated - - -
Daha öncede duyurdugumuz iptv kanalları tanıtım serimiz devam ediyor her hafta sizlere iptvde stabil yayın yapan kanalları vermeye devam ediyoruz.
UYARI;
- - - Updated - - -
formdaki arkadaşlara selamlar
Trt avaz uluslararası m3u8 linkini hicbiryerde bulamadım varsa lütfen
Teşekkürler
Merhaba Link nerede acaba
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Teşekkürler linki nasıl görebiliyoz
T.şekkürler.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri