Sabri'den dobra dobra

Sabri, Galatasaray Dergisi'nde yer alan röportajýnda, Fenerbahçe maçýnda konsantrasyon bakýmýndan daha üst düzeyde olduðunu belirterek, "Galatasaray'a geldiðimden beri, buna altyapýda dahil, Fenerbahçe maçlarý benim için hep bir basamak daha üstteydi. Tepki çekmem normal. Geçen sene bize yapýlanlara karþýlýk verdiðim için rakip taraftar tarafýndan fazla sevilmiyorum. Bu beni fazla etkilemiyor" dedi.

Ýlk yarýnýn en iyi, en tempolu oynayan takýmý olduklarýný savunan Sabri, "Önemli olan ikinci yarýda, ilk yarýda yaptýðýmýz hatalarý, puan kayýplarýný yapmayýp þampiyon olmak. Ýnanýyorum yine þampiyon olacaðýmýza" dedi.

Takýmda Ergün Penbe ile çok daha iyi anlaþtýðýný ifade eden Sabri, Ergün'ün kendisine hep destek verdiðini söyledi.

Sabri, futbol hayatýnda yaptýðý tek hatanýn hakemlere olan tavrý olduðunu dile getirerek, "Ýçimdeki kazanma hýrsý bazen beni kötü þeylere yönlendiriyor. Maçtan sonra 'Niye böyle yapýyorum' diye kendime kýzýyorum. Elimden geldiðince önlemeye çalýþýyorum ama maç içinde beþ dakika sonra bir daha oluyor. Bazen maçtan sonra hakemlerden özür diliyorum. Dýþarýda kimseyle kavga etmem, tartýþmam. Çok gülen, güldüren bir insaným. Herkes sahada beni öyle gördüðü için dýþarýda da öyle sanýyor" þeklinde konuþtu.

Sarý-kýrmýzýlý oyuncu, eskisi kadar þut çekmemesiyle ilgili soruya, "Bu pozisyonla ilgili. Cesaretim de biraz düþtü. Çünkü bir þut çekiyoruz, kötü gidiyor, tepki geliyor. Avrupa'da iyi de vursa kötü de vursa bir alkýþ, bir destek geliyor futbolcuya. Bir kere ortayý kötü yapýnca, insan ikinciye çekiniyor. Son maçta iki korneri kötü attým, bir anda tepkiler yaðmaya baþladý! Ýnsan çekiniyor, doðru yapacaðý þeyi de yanlýþ yapmaya baþlýyor" diyerek sözlerini tamamladý.