Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Senin televizyonun android değilmi ?play storeden send files to tv indir cep telefonunada kur bu programı aynı ağdan olursan bu uygulama hem tv de hem cepde birbirini goruyor.Cep telefonundan bu kullanmak istedigin apk yi send files to tv programına paylaşıma aç de o program bunu tv ye yolluyor.

ilk bunu kur herşey den önce ( en son gonderdigin apk yi görmen için) bu tv deki apk yi görmen için play storeden bunu indir (tv deki) Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sonra yukledigin apk yi göreceksin orada sonra izin ver de uygulama yuklemene apk yukleniyor
oldu sımba ustam hallettim sayende çok tşk ederim çanavar gibi çalişiyor petfecplayer ve iptv smarters ama en güzeli perfect palyerdir sımba ustam kesinlikle tavsiye ederim bu arada bişe diyecem sımba ustam bu ott palyerde m3u dosya yüklenmiyormu bi türlü bulamadim bi yerde dosya diye yaziyor ama yüklenecek yer göstermiyor birde ssiptv denedim orda bazi kanallar açmiyor hiç kanallar çok seri açiyor ama bazilari hata veriyor