Fener final oynar
Sivas'ta yeniden parlayan Servet eski takýmýna güveniyor. Servet, "Takým adým adým Avrupa'da baþarýya doðru koþuyor. Çok iddialý þekilde söylüyorum; Fenerbahçe bu yýl UEFA Kupasý'nda final oynar...
Fenerbahçe finale çýkar
Servet'ten eski takýmýna övgü: Takým Avrupa'da baþarýya koþuyor. Fenerbahçe bu yýl UEFA Kupasý'nda final oynar.
Sezon baþýnda sürpriz bir þekilde Sivasspor'a satýlan Servet Çetin, FOTOMAÇ'a iddialý açýklamalar yaptý. Son günlerde transfer piyasasýnýn en gözde isimleri arasýnda yer alan Servet þunlarý söyledi: "F.Bahçe bu yýl UEFA'da final oynar. Bunu çok iddialý bir þekilde söylüyorum. O takýmdan yeni ayrýlmýþ biri olarak, takýmýn yýllardýr Avrupa'da baþarýya giden bir havasý olduðunu biliyorum. Bunun ilk adýmý da bu yýl UEFA'da final olacaktýr."
F.Bahçe'den ayrýldýðým için kimseye kýrgýn deðilim. Þampiyonluklar görüp, tecrübe kazandým. Ekmeklerini yedim. Transferin bitimine iki gün kala F.Bahçe beni Sivas'a verdi. Arkadaþlarýma veda bile edemeden ayrýldým. Nedenini sormadým bile, çünkü karakterime uymazdý. F.Bahçe'de þans bulamadýðým söyleniyordu. Ben forma için her türlü mücadeleye varým ama eþit þartlarda. Yabancýlara tanýnan tolerans yerlilere tanýnmýyor

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri