Þike iddialarýyla gündeme gelen Cihan Oskay'ýn, 2003'te sanýk olduðu bir davada kendi-sini "ben deðilim" diye savunduðu ortaya çýktý. Ancak iki ayrý kimlikteki bilgiler kafa karýþtýrdý.
Þike iddialarýyla gündeme gelen Cihan Oskay, 2003'te sanýk olduðu bir mahkemede kendisini "Bu kiþi ben deðilim" diye savundu. Ama belgeler kafa karýþtýrýyor.
Futbol kamuoyunda þikeye aracýlýk ettiðine dair itiraflarýyla gündem yaratan Cihan Oskay, 2003'te tehdit suçlamasýyla mahkemeye çýkarýldý. Tehditle suçlanan Oskay, mahkemede kendisini "Bu kiþi ben deðilim. Ortada isim benzerliði var" diye savunmuþtu. Denizli'de görülen mahkemede Oskay, "Suçlanan kiþi ben deðilim. Ýddianamede belirtilen kiþinin kimlik bilgileri benim kimlik bilgilerimden tamamýyla farklýdýr. Bir karýþýklýk olmuþ. Bu suçla alakam yoktur ve olmasý da sözkonusu olamaz" demiþti.
ARADAKÝ 5 FARKI BULUN!
Ancak "Futbol Extra" Dergisi iki farklý Cihan Oskay hakkýnda ilginç bir tesadüfü ortaya çýkardý. Cihan Oskay'ýn nüfus cüzdanýnda baba adý Ziyaettin, ana adý Fatma Nesrin, doðum yeri Ýzmit, yýlý da 1949 olarak gözüküyor. Aranan Oskay'ýn kimlik bilgileri çok benziyor ama farklý: Baba adý Ziynettin, ana adý Fatma Narin, doðum yeri Ýzmir, yýlý da 1945. Yani toplam 4 harf ve 1 rakam farklý. Geliyoruz asýl tesadüfe! Aranan Oskay'ýn mahkemedeki nüfus kaydý Ýstanbul, Pendik, Doðu Mahallesi þeklinde. Futbol kamuoyunun tanýdýðý gerçek Oskay'ýn pasaportunda da ikametgahý Ýstanbul, Pendik, Doðu Mahallesi olarak görünüyor.
Sabah


Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri