Astra 5B at 31.5°E bu uyduya yayın gelecek mi?
Astra 5B at 31.5°E bu uyduya yayın gelecek mi?
multifeeti 39 dereceyi seyrediyorum. Lnb yi hagdi konuma kaydırmamı tavsiye edersiniz.
arkadaşım...39 derece hellassat uydusunda tv kanal sayısı toplam kaç tane?...zira bildiğim kadarıyla şifreli kanalların pek çoğu güncel şekilde halen cardsharing üzerinden açılıyo doğrumu?...bende astra 19,2 derece uydusundan bıktım artık çünkü paylaşımla çözülen şifreli kanalların sayısı hayli azaldı... çanak anteni başka uyduya döndürtmek istiyom favorim;...eutelsat 16 derece çünkü yaptığım araştırmaya göre burada güzel kanallar varmış fakat tabiki yine pek çoğu şifreli yayın yapıyo...![]()
Konu mavişehirli tarafından (10-07-2023 Saat 00:26 ) değiştirilmiştir.
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
niyet türk futbolunu izlemekse geçen sezonu baz alırsak 16E-23.5E ve 1 derece batı tohr uyduları idi..arasırada 39E hellassattaki prima sportlar....yok ben futbol mutbol bilmemde izlememde diyorsan..genel içerik olarak 16E ve 1W tohr tavsiyedir..mısır çarşısı gibi ne ararsan var..tabiki özellikle 16E autelsatı izlemek için elinizde kaliteli bir cccam serverinizin olması şart..19E astraya hiç bulaşmayın orası tam bir muamma..
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
madem farklı bir uydu diyorsun 39 daki elembini türksat elembinin(önden bakılınca) sağından alıp soluna koy..46E azersat ve 45E vivacomu(paylaşımla açık) izle..
CİMBOMLU
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri