Sayfa 16/24 İlkİlk ... 6789101112131415161718192021222324 SonSon
258 sonuçtan 151 ile 160 arası

Konu: TELEON TV HD (Film Agırlıklı ) İPTV KANALI GUNCEL YENİ M3U8 Linki

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ısrarcılık niye? Bırakın adamlar izlensin istemiyorlarsa uğraşmaya değmez... MİLLET KENDİ KANALIM İZLENSİN DİYE UĞRAŞIR, REYTİNĞ + KANALA REKLAM ALAYIM HOST SUNUCU MASRAFLARIM ÇIKSIN DİYE UĞRAŞMASI GEREKİRKEN, KENDİLERİ ÇALSIN KENDİLERİ OYNASINLAR, BİR SÜRÜ UYDU VE İP FREE VE ÜCRETLİ KIRILMIŞ PANELLER VARKEN, HİÇ BİRİNDE BU KANAL YOK...SERVERCILER CİDDİYE BİLE ALMIYOR BU KANALLARI..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırdır dostun rahatsizligin kime sanane millet izler izlemez sanami soracaklar senin izledigin çakma kanal olduğu için sunucu kolay oluyor orjinal kanal olduğu için senbi yayınlarına bak nedemek istediğimizi anlarsın
    Konu mobile55 tarafından (16-01-2025 Saat 17:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mobile55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırdır dostun rahatsizligin kime sanane millet izler izlemez sanami soracaklar senin izledigin çakma kanal olduğu için sunucu kolay oluyor orjinal kanal olduğu için senbi yayınlarına bak nedemek istediğimizi anlarsın
    Uslubuna dikkat et akıllı ol yaşınbaşın kaç? Ağır konuşurum altından kalkamazsın AKILLI OL AKLINI ALIRIM , yırtık dondan çıkar gibi lafa sen dalış yaptın, seni tanımam etmem şahsına ait bir şey demedim yayıncı kuruluşun izlemesinler diye yaptığı mücadeleye değindim...
    Konu ygurbuz tarafından (16-01-2025 Saat 21:16 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3 günlük dünya olur olmadık şeylerle kalp kırmaya değmez arkadaşlar sakin olunuz hayırlı bereketli cumalar dilerim cümleten ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler..
    Konu rotti tarafından (18-01-2025 Saat 10:18 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teleon iptv yokmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mustafa_2 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teleon iptv yokmu
    teleon twichden yayın yapıyor @ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. usta twictdeki yayınları hallediyordu etiketledim belki gorurse kendi panelin ekleyip yayını verebilir gorurse mesajı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım...twiche abonelik kaç lira merak ettim zira sırf bu tele-onu 7/24 kesintisiz şekilde sürekli izlemek için para vermeye değermi simba ustam ne dersin peki...laptop üzerinden twich yayınlarını izlemek keyif verir...!!!...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mavişehirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım...twiche abonelik kaç lira merak ettim zira sırf bu tele-onu 7/24 kesintisiz şekilde sürekli izlemek için para vermeye değermi simba ustam ne dersin peki...laptop üzerinden twich yayınlarını izlemek keyif verir...!!!...
    twich uzerinden izle işte bedava zaten yayıncıyı desteklemek istersen at adamlara 500-1000 falan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mavişehirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum android tv televizyon izleniyor ben Ordan izliyom üyelik ücretsiz

- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -

android tv varsa izlersin görüntüsü cam gibii

Sayfa 16/24 İlkİlk ... 6789101112131415161718192021222324 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 9 Kullanıcı var. (0 Uye ve 9 Misafir)

Yer imleri