ismailturret kodları paylaşma imkanınız varmıdır acaba
ismailturret kodları paylaşma imkanınız varmıdır acaba
Ahahaha cevaba bak. Zaten ortada bir cevap da yok iddialara yönelikTürkçe'yi de katletmişssin yine, bir tane noktalama işareti yok. Digiturk ne alaka ona da ayrı güldüm
![]()
Sahibi sana açıklama yapmış, sen de incelemişsin ve doğru olduğunu kanaat getirmişsin. Açıkla dedim, bu siteden neyi inceledin de ne anladın doğru olduğuna dair, cevap yok.
Zaten mesajlarını düzenleyip bazı yerleri silmişsin, neden acaba.
Konudaki mesajlara bakıyoruz, kim ufacık bir eleştiride bulunsa hemen atlayıp savunan sensin. Her konuda "sahibiyle yazıştım şöyle dedi böyle dedi" diyen sensin.
Biri eleştirdiğinde "isteyen izler isteyen izlemez" diyorsun. Sen niye babanın oğlu gibi savunuyorsun o zaman, isteyen yorum yapar istemeyen yapmaz.
Yorumlar sana mı yapıldı bunca zaman, kanala yapıldı.
Sana yukarıda yazdım, sen değilsen yaz o zaman sahibine. Sürekli yazıyorsun, onun cevaplarını bize iletiyorsun ya. Gelsin o cevap versin
Bi de diyor ki
Sahibi ben isem, yani seninle o yazışmaları yapan ben isem, niye senin aracılığınla konuşayım, üyeyim zaten gördüğün gibi buradan yazarım cevapları.
Sabit link oluşturan benim, sahibi ben olsam niye nimo'dan yayına devam edeyim, niye ücretsiz blog sitesinden site kurayım.
Gördüğün gibi link paylaştım, domain'im var sunucum var, bunları kullanırım.
Mesajlarına bakıyoruz, bu konu dışında 2-3 mesajın var. O 2-3 mesaj da ne ola ki, diğer cine5/cine6 gibi benzer yayın yapan kanalları kötüleyip teleonu övmüşsün yine.
Sahibi olmadığın, "isteyen izler istemeyen izlemez" diyeceğin bir kanal için sahibinden çok çaba sarf etmiyor musun sence de?
Öve öve bitiremediğin kanal ne hikmetse son mesajında mı kötü oldu.
O senin gibi sahibiymiş gibi savunan mesajlar mı atmış dön bi oku. Senin saçmaladıklarının tam tersine, bu kanalın teleon ismiyle alakasız olduğunu savunmuş aynı benim gibi.
Her yorum yapana sahibi demiyoruz, çünkü senin gibi başka bir tek kişi bile bu kadar savunucu mesajlar atmamış. Tek şüpheli sensin.
Dediğim gibi sen değilsen yaz kanal sahibi abine o gelsin.
güzel catışma oldusende bı gayet edersen facebook kanal yazabilirsin anladınmı boş yapma bu işleri yapıyosan menun oluruz ben eski teleon demedim tr yok dedim yani yurt dışına baglı agaa böyle forum sayfalarında yapacana bi uygulama kur daha iyi keske dedin gibi olsaydı vallaha herhangi bağlantımyok
Konu mobile55 tarafından (02-08-2025 Saat 13:21 ) değiştirilmiştir.
Yine hiç bir şey cevaplamayan boş bir mesaj, neyse belli ki işine geleni anlayan birisin.
Ben facebook kullanmıyorum, sen sürekli yazıştığın için sen yaz gelsinler, açıklamalarını herkese açık yazsınlar diyorum.
Ben bilmem gerekenleri biliyorum zaten bana açıklamasının bir anlamı yok.
Benim istediğim gelsin buraya insanları enayi yerine koymadan açıklasın.
Holdingmiş, uydu yayınıymış, 92'den beri aktiflermiş hikayelerini bıraksınlar.
Sahibi değilsen de cevap vermeyi bırakabilirsin.
onu saten kimse demiyorki eski teleon alakasi yok eskide kaldi Cine5 eskisimi kapatildi kullaniyorlar
Konu mobile55 tarafından (02-08-2025 Saat 14:04 ) değiştirilmiştir.
Ne alaka, nasıl "kimse demiyor" ? Biz mi uyduruyoruz ? Sen aynen devam.
Bak sitesinde ne yazıyor?
Eskiden sadece artı holding zırvası vardı, şimdi A24 diye bir şey eklemişler.
Google'a yazın bakın bakalım "A24 Films" şirketinin bunlarla ilgisi olma ihtimali var mı bir araştırın.Komedi resmen.
1992 yazıyor değil mi, 1992'de kurulan teleon olduklarını iddia ediyorlar yani.
Bu da instagram'ı.
Buraya da holding molding zırvalamış, bir frekans uydurmuş, bir de gözlüklü emoji tam komedi.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bak bakalım öyle bir frekans var mı?
Ama sen hala sana sorduklarıma cevap vermiyorsun.
Söyle bakalım burada neyi inceledin de neyin doğru olduğuna kanaat getirdin ve gelip burada savunuyorsun onları?
Konu ismailturret tarafından (02-08-2025 Saat 14:18 ) değiştirilmiştir.
teleon sayesinde foruma can gelmış![]()
Tele on çalışmıyor yine
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri