Sayfa 24/26 İlkİlk ... 14151617181920212223242526 SonSon
258 sonuçtan 231 ile 240 arası

Konu: TELEON TV HD (Film Agırlıklı ) İPTV KANALI GUNCEL YENİ M3U8 Linki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mobile55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    güzel catışma oldu sende bı gayet edersen facebook kanal yazabilirsin anladınmı boş yapma bu işleri yapıyosan menun oluruz ben eski teleon demedim tr yok dedim yani yurt dışına baglı agaa böyle forum sayfalarında yapacana bi uygulama kur daha iyi
    Yine hiç bir şey cevaplamayan boş bir mesaj, neyse belli ki işine geleni anlayan birisin.
    Ben facebook kullanmıyorum, sen sürekli yazıştığın için sen yaz gelsinler, açıklamalarını herkese açık yazsınlar diyorum.
    Ben bilmem gerekenleri biliyorum zaten bana açıklamasının bir anlamı yok.
    Benim istediğim gelsin buraya insanları enayi yerine koymadan açıklasın.
    Holdingmiş, uydu yayınıymış, 92'den beri aktiflermiş hikayelerini bıraksınlar.
    Sahibi değilsen de cevap vermeyi bırakabilirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onu saten kimse demiyorki eski teleon alakasi yok eskide kaldi Cine5 eskisimi kapatildi kullaniyorlar
    Konu mobile55 tarafından (02-08-2025 Saat 14:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mobile55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    onu saten kimse demiyorki eski teleon alakasi yok eskide kaldi Cine5 eskisimi kapatildi kullaniyorlar
    Ne alaka, nasıl "kimse demiyor" ? Biz mi uyduruyoruz ? Sen aynen devam.
    Bak sitesinde ne yazıyor?

Eskiden sadece artı holding zırvası vardı, şimdi A24 diye bir şey eklemişler.
    Google'a yazın bakın bakalım "A24 Films" şirketinin bunlarla ilgisi olma ihtimali var mı bir araştırın. Komedi resmen.
    1992 yazıyor değil mi, 1992'de kurulan teleon olduklarını iddia ediyorlar yani.

Bu da instagram'ı.
    Buraya da holding molding zırvalamış, bir frekans uydurmuş, bir de gözlüklü emoji tam komedi.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bak bakalım öyle bir frekans var mı?

Ama sen hala sana sorduklarıma cevap vermiyorsun.
    onlara mesaj attım kullandıkları adres para olduğu söylediler bu link attılar Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sunu adresi inceledim dogru söylüyor
    Söyle bakalım burada neyi inceledin de neyin doğru olduğuna kanaat getirdin ve gelip burada savunuyorsun onları?
    Konu ismailturret tarafından (02-08-2025 Saat 14:18 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teleon sayesinde foruma can gelmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

not alıntıdır
    Teleon
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ismailturret kodları paylaşma imkanınız varmıdır acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karizmatik339 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    not alıntıdır
    Teleon
    Nereden alıntı, önceki sayfadan mı alıntı?

Alıntı myway06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ismailturret kodları paylaşma imkanınız varmıdır acaba
    Maalesef yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tele on çalışmıyor yine

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eymen6565 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tele on çalışmıyor yine
    Yazık olmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar...teleon bizimle dalgamı geçiyo yawu sinir edici vaziyet...yayını kesintisiz sürekli izlemek imkansızmı moral bozucu durum ooooffffff...ooooooooofffffffffff...!!!...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Sayfa 24/26 İlkİlk ... 14151617181920212223242526 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri