Þimdilik çalýþýr taaki Twitch deki yayýnýn tokeni deðiþinceye kadar. Aslýnda o yayýný boot edebilsek sürekli çalýþan bi link elde edebiliriz.. Ya da bi server sunucu köprü link sayesinde yapýlabilir. Uðraþmak lazým.
Þimdilik çalýþýr taaki Twitch deki yayýnýn tokeni deðiþinceye kadar. Aslýnda o yayýný boot edebilsek sürekli çalýþan bi link elde edebiliriz.. Ya da bi server sunucu köprü link sayesinde yapýlabilir. Uðraþmak lazým.
Malesef her iki linkide denedim ben calýþtýramadým.
Bu ýsrarcýlýk niye? Býrakýn adamlar izlensin istemiyorlarsa uðraþmaya deðmez... MÝLLET KENDÝ KANALIM ÝZLENSÝN DÝYE UÐRAÞIR, REYTÝNÐ + KANALA REKLAM ALAYIM HOST SUNUCU MASRAFLARIM ÇIKSIN DÝYE UÐRAÞMASI GEREKÝRKEN, KENDÝLERÝ ÇALSIN KENDÝLERÝ OYNASINLAR, BÝR SÜRÜ UYDU VE ÝP FREE VE ÜCRETLÝ KIRILMIÞ PANELLER VARKEN, HÝÇ BÝRÝNDE BU KANAL YOK...SERVERCILER CÝDDÝYE BÝLE ALMIYOR BU KANALLARI..
hayýrdýr dostun rahatsizligin kime sanane millet izler izlemez sanami soracaklar senin izledigin çakma kanal olduðu için sunucu kolay oluyor orjinal kanal olduðu için senbi yayýnlarýna bak nedemek istediðimizi anlarsýn
Konu mobile55 tarafýndan (16-01-2025 Saat 17:21 ) deðiþtirilmiþtir.
teþekkürler..
Konu rotti tarafýndan (18-01-2025 Saat 10:18 ) deðiþtirilmiþtir.
Uslubuna dikkat et akýllý ol yaþýnbaþýn kaç? Aðýr konuþurum altýndan kalkamazsýn AKILLI OL AKLINI ALIRIM , yýrtýk dondan çýkar gibi lafa sen dalýþ yaptýn, seni tanýmam etmem þahsýna ait bir þey demedim yayýncý kuruluþun izlemesinler diye yaptýðý mücadeleye deðindim...
Konu ygurbuz tarafýndan (16-01-2025 Saat 21:16 ) deðiþtirilmiþtir.
3 günlük dünya olur olmadýk þeylerle kalp kýrmaya deðmez arkadaþlar sakin olunuz hayýrlý bereketli cumalar dilerim cümleten ..
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 3 Kullanýcý var. (0 Uye ve 3 Misafir)
Yer imleri