Bir süredir teleon için sabit yayýn linki ayarlamaya çalýþýyordum, twitch yayýný yaptýðý dönem çözmüþtüm link almayý ama twitch'ten nimo'ya geçti. Nimo'dan sabit yayýn ayarlamak kat kat zor oldu ama tam olarak dün bir þeyler baþardým ve yakýn zamanda paylaþacaktým fakat þaka gibi bir tesadüf ki adam yayýnlarý durdurdu sitesi de silinmis 404 hatasý veriyor. Ýki site için de uðraþým boþa gitti. Tekrar açsa bile artýk uðraþýr mýyým bilemiyorum.
Zaten kurumsallýðýn K'si bile yoktu. En baþýndan beri "ergenin biri teleon ismine çöktü, kendi kendine oynuyor" diye düþünüyordum.
Holding molding bir þeyler yazýyor. Dünya'nýn en fakir holdingi olsa gerek, sitesini ücretsiz blog oluþturma sitelerinde yapýyor, ne domain ne hosting ne sunucuya 200 lira bile harcayamýyor, sürekli vk, ok.ru, twitch, nimo vb. gibi ücretsiz sitelerde yayýn yapmaya çalýþýyor, onu da beceremiyor. Bunlarý yaparak televizyon kanalý kurduðunu hayal ediyor.
Instagram "teleontv.resmi" hesabýna bir girin bakýn takip ettiklerine. 250 kiþi var takip edilen %90'ý güzel kýz hesabý. Çapkýn holding senii
Ayrýca uyduda yayýn yaptýðý da iddia ediliyordu bir ara, biri uydu frekansýndan izlediðine dair videolu kanýt atmadýðý sürece inanmam. Sürekli dijital platform içeriði yayýnlýyor, bu uyduda pek mümkün deðil bana göre.
Maþallah yayýnladýðý her içerik de "TV'de ilk kez" oluyor zaten. Sürekli ücretsiz site kovalayan kanalýn bütün içeriklerine lisans ücreti + uydu frekans ücreti verdiðini hayal bile edemiyorum. Zaten sürekli bu sebepten site deðiþtiriyordur, çünkü telifli içerik paylaþtýðý için hesabi banlanýyordur.
Bu kanal ile ilgili en çok konuþma yapýlan yer burasý, dolayýsý ile kanal sahibinin buradan haberi olmama ihtimalini düþünmüyorum. Baþka hiçbir yerden alamadýðý kullanýcý geri dönüþünü buradan alýyordur, zaten burada hesabý da vardýr diye düþünüyorum. Þimdi gelsin cevaplasýn bakalým. Zaten bu saçmalýklarý savunacak olan anca sahibi olabilir.![]()

Teþekkur:
Beðeni: 

Yer imleri