258 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: TELEON TV HD (Film Agýrlýklý ) ÝPTV KANALI GUNCEL YENÝ M3U8 Linki

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

neymis teleontv okadar kanal var bos islerle ugrasiyirsunuz cokk gereksiz bir yorum olmus isteyen izler isteyen izlemez diyor siz hala ugrasiyirsunuz
    kanalin kullandigi sunucu ucretli uluslararasi adres oldugu icin yurtdisina bagli trde yokk
    Konu mobile55 tarafýndan (02-08-2025 Saat 11:34 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mobile55 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    neymis teleontv okadar kanal var bos islerle ugrasiyirsunuz cokk gereksiz bir yorum olmus isteyen izler isteyen izlemez diyor siz hala ugrasiyirsunuz
    kanalin kullandigi sunucu ucretli uluslararasi adres oldugu icin yurtdisina bagli trde yokk

- - - Mesaj Otomatik Olarak BirleÅŸtirilmiÅŸtir - - -

dostummm sen böyle dedin onlara mesaj attım kullandıkları adres para olduÄŸu söylediler bu link attılar Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. sunu adresi inceledim dogru söylüyor baglantı güvenliÄŸine gir serfika yazıyor ona tıkla çıkıyor lisanslı adresleri o inanmaya kapak olsun dediler 32 yıldır varız dediler kanalaa boÅŸuna çamur attın bence senin caldýðýný bile biliyorlarr simdi kod uçurmasýnlar
    Ýþte beklediðim malum kiþi geldi Mesajýna çok güldüm Attýðýn sitenin konuyla en ufak bir alakasý yok, neyi inceledin de ne anladýn
    Yazdýklarýndan hiçbir þey anlaþýlmýyor ki zaten senin de ne yazdýðýný bildiðinden þüpheliyim. Maþallah konu baþýndan beri babanýn oðlu gibi de savunmuþsun.
    Ben instagramdan mesaj falan atamýyorum kendilerine(sadece takip ettiði kýzlardan mesaj kabul ediyor) ama senle hemen de cevaplaþýyor belli ki ( yersen ).
    Yine saçma sapan þeyler yazýp savunmaya çalýþmýþsýn onu da becerememiþsin. Kabul et sahibi olduðunu, beceremiyorum de yardým iste, bunlar daha basit.

Forumdaki mesajlarýnýn hepsi bu konuda, daha önceki saçma savunmalarýndan da zaten sahibinin sen olduðunu düþünmüþtüm.
    Hatta baþkalarý da düþünmüþtü:
    Bkz.
    Alýntý Editor Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Alýntý mobile55 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bence yanlýþ biliyorsun kanal eurotelsat yayýnlarý var kanalýn uzun zamandýr þifreli iptv yayýn olsa güncel içerik olmaz her gün aðý geniþ bý kanal google bak çýkýyor araþtýrdým cem uzan saten yurtdýþýda olup açmadýðý ne malum illa trde olucak birsey yok çok Avrupa'dan tr veren kanal çok
    Kanalýn sahibi gibi yazmýþsýniz
    Bu yüzden mesajýmda dedim ki bu saçmalýklarý savunacak olan kiþi ancak sahibidir. Tam olarak senin yazmaný bekliyordum ve bakýyoruz ki yine ortaya atlayan sensin.
    Adam akýllý açýkla her þeyi diyeceðim ama beceremeyeceksin biliyorum. Kabul et her þeyi öyle muhattap olalým.
    Kabul etmek zor gelecekse, git yeni hesap aç, oradan sahibi gelmiþ gibi cevap ver. Sonra da dersin ki "ben sahibine mesaj attým cevap vermek için geldi"
    Bu olursa da çok gülerim

Ayrýca neyi çalmýþým ben, kendi kendine boþa çaba harcama da insanlar da izlesin diye emek verdim.
    Kýsaca senin yapamadýðýný yaptým (Domain aldým, sunucu ayarladým, yazýlým kodladým, stabil bir link oluþturdum).
    "Kod uçurmasýnlar" diyerek ne demeye çalýþtýðýný anlamadým ama sen de bilmiyorsun muhtemelen.
    He dersen ki "senin yayýný kapatýrým", öyle bir þey ancak kendi sunucundan yayýn verseydin mümkün olurdu.
    Sen yayýný ücretsiz sitelere teslim ediyorsun, o saatten sonra yayýnýn kime ulaþtýðýný kontrol etme ihtimalin yok.
    Bunlarý bile bilmeden "ben kanal kurdum"culuk oynadýðýn için zaten bunlar yaþanýyor.
    Ben hem sana hem insanlara fayda saðlayacak bir þey sundum. Kapatýlýrsa üzüleceðimi mi sanýyorsun, benim niye umurumda olsun ki.
    Hatta iþime gelir, uðraþmaktan kurtulurum. Zaten kullaným sayýsý az olursa çok fazla da açýk tutmam.
    Ben insanlarýn sevdiði içerikler var diye uðraþtým, kimse ilgilenmezse niye açýk tutmaya kaynak harcayayým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vallaha çok güldüm her yorum atan kanal sahibimi oluyor sorun sende ozman benim umrumda degil bende digiturk var anladýnmý ben senin yoruma cevap verdim durmadan durman teleontv teleontv ugrasan kim senin olmadýðýn ne malum bu kadar ugrastýgýna göreee tabi izleyici gelsin diye niye durmadan kanal ugrasýyon boþ yapmaa agzýmý bozmaa belli durmadan sunla bunla ugrasan kimm kimse yemezzz simbaaa dostum yorum yapýyor odamý kanal sahibi oluyor vallaha salak gibi iþlerle ugrasýyorsunuz
    Konu mobile55 tarafýndan (02-08-2025 Saat 11:46 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben ne bu kanalýn link dahi yazdýgý yok baska kiþilerin sen bi paylaþanlara bakk millet izlesin diye yapýyorsun ona birsey demiyorum konusma seklin dogru degil ben sana nediyom kanal yazdýk cevap öyle verdiler demmeki senin aldýðýný biliyorlar uçurmasýnlar dedim sen hemen hazýrda baska konuya geçiyon
    Konu mobile55 tarafýndan (02-08-2025 Saat 12:44 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 5 Kullanýcý var. (0 Uye ve 5 Misafir)

Yer imleri