Sayfa 24/26 ÝlkÝlk ... 14151617181920212223242526 SonSon
258 sonuçtan 231 ile 240 arasý

Konu: TELEON TV HD (Film Agýrlýklý ) ÝPTV KANALI GUNCEL YENÝ M3U8 Linki

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mobile55 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    güzel catýþma oldu sende bý gayet edersen facebook kanal yazabilirsin anladýnmý boþ yapma bu iþleri yapýyosan menun oluruz ben eski teleon demedim tr yok dedim yani yurt dýþýna baglý agaa böyle forum sayfalarýnda yapacana bi uygulama kur daha iyi
    Yine hiç bir þey cevaplamayan boþ bir mesaj, neyse belli ki iþine geleni anlayan birisin.
    Ben facebook kullanmýyorum, sen sürekli yazýþtýðýn için sen yaz gelsinler, açýklamalarýný herkese açýk yazsýnlar diyorum.
    Ben bilmem gerekenleri biliyorum zaten bana açýklamasýnýn bir anlamý yok.
    Benim istediðim gelsin buraya insanlarý enayi yerine koymadan açýklasýn.
    Holdingmiþ, uydu yayýnýymýþ, 92'den beri aktiflermiþ hikayelerini býraksýnlar.
    Sahibi deðilsen de cevap vermeyi býrakabilirsin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

onu saten kimse demiyorki eski teleon alakasi yok eskide kaldi Cine5 eskisimi kapatildi kullaniyorlar
    Konu mobile55 tarafýndan (02-08-2025 Saat 14:04 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mobile55 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    onu saten kimse demiyorki eski teleon alakasi yok eskide kaldi Cine5 eskisimi kapatildi kullaniyorlar
    Ne alaka, nasýl "kimse demiyor" ? Biz mi uyduruyoruz ? Sen aynen devam.
    Bak sitesinde ne yazýyor?

Eskiden sadece artý holding zýrvasý vardý, þimdi A24 diye bir þey eklemiþler.
    Google'a yazýn bakýn bakalým "A24 Films" þirketinin bunlarla ilgisi olma ihtimali var mý bir araþtýrýn. Komedi resmen.
    1992 yazýyor deðil mi, 1992'de kurulan teleon olduklarýný iddia ediyorlar yani.

Bu da instagram'ý.
    Buraya da holding molding zýrvalamýþ, bir frekans uydurmuþ, bir de gözlüklü emoji tam komedi.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bak bakalým öyle bir frekans var mý?

Ama sen hala sana sorduklarýma cevap vermiyorsun.
    onlara mesaj attým kullandýklarý adres para olduðu söylediler bu link attýlar Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. sunu adresi inceledim dogru söylüyor
    Söyle bakalým burada neyi inceledin de neyin doðru olduðuna kanaat getirdin ve gelip burada savunuyorsun onlarý?
    Konu ismailturret tarafýndan (02-08-2025 Saat 14:18 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teleon sayesinde foruma can gelmýþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

not alýntýdýr
    Teleon
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ismailturret kodlarý paylaþma imkanýnýz varmýdýr acaba

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý karizmatik339 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    not alýntýdýr
    Teleon
    Nereden alýntý, önceki sayfadan mý alýntý?

Alýntý myway06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ismailturret kodlarý paylaþma imkanýnýz varmýdýr acaba
    Maalesef yok.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tele on çalýþmýyor yine

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý eymen6565 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Tele on çalýþmýyor yine
    Yazýk olmuþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar...teleon bizimle dalgamý geçiyo yawu sinir edici vaziyet...yayýný kesintisiz sürekli izlemek imkansýzmý moral bozucu durum ooooffffff...ooooooooofffffffffff...!!!...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Sayfa 24/26 ÝlkÝlk ... 14151617181920212223242526 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri