Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: SUPER TURK MAX-MUZÝK (Muzik-Belgesel Agýrlýklý ) ÝPTV KANALI GUNCEL YENÝ M3U8 Linki

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon12 SUPER TURK MAX-MUZÝK (Muzik-Belgesel Agýrlýklý ) ÝPTV KANALI GUNCEL YENÝ M3U8 Linki

Daha öncede duyurdugumuz iptv kanallarý tanýtým serimiz devam ediyor ,iptvde stabil yayýn yapan kanallarý vermeye devam ediyoruz.Konumuzda ele aldýgýmýz kanalýn ismi SUPER TURK MUZÝK ve SUPER TURK MAX

SUPER TURK MUZÝK Yayýn içeriki olarak aðýrlýk olarak MUZÝK Kuþaðý yayýnlamaktadýr
    SUPER TURK MAX Yayýn içeriki olarak aðýrlýk olarak BELGESEL Kuþaðý yayýnlamaktadýr

Kanallar dönüþümlü olaral 24 saat hd sekilde iptv den ücretsiz olarak yayýn yapmaktadýr.SUPER TURK MUZÝK / MAX Yeni M3U8 iptv linki guncel olarak sitemizde (10.11.2023-Guncelleme)

Kanaldan Görüntü;

UYARI;
    M3U8 Linki gizli içerikle veriyoruz.Bunun için sitemizde 1 msjýnýz olmasý gerekmektedir.Dosya olarak kanallarý sitemizde veremiyoruz bu linki uygulamanýza kendiniz girmeniz gerekmektedir.Sað týkla kopyalama yapýnýz.

2. ** Gizli Ýçerik: Bu gizli içeriði görmek için supersatforumdaki mesaj sayýnýz 1 veya daha fazla olmalýdýr.
  3. Konu Editor tarafýndan (28-11-2023 Saat 15:19 ) deðiþtirilmiþtir.
    Kullandýgým ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Birþey soracaðým neden 2 günde bir link deðiþimi yapýyorsunuz
    Þöyle 1 sene falan izleyebilsek ya güzel olmaz mý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mdemirtas1983 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Link deðiþimi biz yapmýyoruz diðer teferruatlarý bilmiyorum nedendir neden deðildir diye stream yayýn iþi zor iþtir
    Kullandýgým ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mdemirtas1983 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Atv bile sifreli yayýn yapýyor hocam siz bu.linklere ulasabildiginize sevinin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yok hocam ondan deðil örneðin afyontürkün linki 1 senedir falan ayný
    ama süpertürk tv 1 ay gitmiyor
    onu merak ettim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yok hocam ondan deðil örneðin afyontürkün linki 1 senedir falan ayný
    ama süpertürk tv 1 ay gitmiyor
    onu merak ettim
    Sunucu denemeleri oluyor kanal max izleyici seviyesine ulasýnca stream sunucu kaldýrmayabiliyor su anda stabil yerde sanýrým bazý iptvdeki kanallar bilgisayarlardan yayýn yapýyor super turk stream yayýn yapýyor ikisi cok farklý bir durum ustad ondan dolayý
    Kullandýgým ekipmanlar;

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Thanks

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben istedim süperturk allah verdi superturk max iki kanal içinde teþekkurler buna bakacam nasýl yayýn yapýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tsk sayýn yönetýcýler
    Bazý konularda cok güzei aydýnlanýyorum bazý konularda ýse saatlerce arýyorum býr konuyu bulamýyorum

- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleþtirilmiþtir - - -

özür acamadýk ss-iptv yukledým yýne olmadý
    Konu Simba tarafýndan (23-11-2023 Saat 17:03 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Süpertürk stream linki deðiþtimi

Selam sayýn atmin süpetürk linki çalýþmýyor bilginize.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanýcý var. (1 Uye ve 1 Misafir)

1. vasko

Yer imleri