Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bende dün izledim ama atladıkları birşey var bizim milletimiz NAUW diye okumaz bu kanalı adı NOW okundugun gibi söyleyeceklerdir.TNT acıldıgı zaman Tİ EN Tİ idi original adı baktılar herkes TE NE TE diye okuyor sonra TE NE TE diye devam edip kapanmıştı.NOW eski fox neyse o sekil devam edecektir turkiye protopine uygun yayın yapıyor normalde ben polonyadaki bulgaristandaki FOX kanalına cogu zaman bakıyorum turkiyedeki gibi değil yayınlar Sürekli film ve FX kanalındaki diziler yayınlıyor
Kesinlikle katılıyorum dedeme bir türlü anlatamadım diyorum kanalın adı nauw olacak dedem de lav mı diyordu baktım olmuyor girdim internete açıtım isim değişikliği haberini verdim eline dedim dede oku şimdi anlarsın dedem yüksek sesle okudu aynı sizin dediğiniz gibi nov diye okudu e yaşlı insan ne beklersin ki dedim dede sen de haklısın bakalım bize de böyle gülecek torunlar nasip edecek mi allah diyerek konuyu değiştirmiştim yani özellikle yaşlılarımız muhtemelen kanalı yine fox diye telafuz edecek annem de bu gün öyle dedi fox'u aç haber başladı Allah yaşlılarımızı başımızdan eksik etmesin yoksa hayat zindan olur bizlere