Selam arkadaşlar,ben Sungate Titan 4K uydu alıcısı almak istiyorum.İzmir'de yaşıyorum ama internetten de sağlam yer (kişi,mağaza) olursa olabilir.En uygun fiyata satan yer neresidir?Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür eder,hayırlı işler dilerim.
Selam arkadaşlar,ben Sungate Titan 4K uydu alıcısı almak istiyorum.İzmir'de yaşıyorum ama internetten de sağlam yer (kişi,mağaza) olursa olabilir.En uygun fiyata satan yer neresidir?Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür eder,hayırlı işler dilerim.
Alba elektronik veya Kahraman elektronik bakabilirsin
Visual Basic Coder
@ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ustam selam.Ben Sungate Titan 4k uydu cihazını almak üzereyim.Bu cihaza destek devam edecek mi,ona göre cihazı alacağım?Bir de bu cihazın ip tv kanal kapasitesi kaç acaba,hiç bir yerde bulamadım?Cevaplarsan sevinirim.Hayırlı işler,sağlıklı günler dilerim.
Konu akrep1961 tarafından (22-11-2024 Saat 17:10 ) değiştirilmiştir.
bundan önceki modellere destek şuana kadar var buda şu anlama geliyor gönül rahatlığı ile al destek devam ediyor hemde tüm modellere
Visual Basic Coder
Teşekkür ederim
Arkadaşlar ve ustalar selam.Sungate Titan 4k nın ip tv kanal üst limiti kaç adet acaba?Bu cihazı almak üzereyim.Bazı uydu cihazları belli bir limitin üstüne çıkınca sapıtıyor,ya reset atıyor,ya da donup kalıyor.Bilgi verenlere şimdiden teşekkürler.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri