Konuya Etiketlenenler

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Sungate TITAN 4K

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sungate Titan 4k

Selam arkadaşlar,ben Sungate Titan 4K uydu alıcısı almak istiyorum.İzmir'de yaşıyorum ama internetten de sağlam yer (kişi,mağaza) olursa olabilir.En uygun fiyata satan yer neresidir?Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür eder,hayırlı işler dilerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alba elektronik veya Kahraman elektronik bakabilirsin
    Visual Basic Coder

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ustam selam.Ben Sungate Titan 4k uydu cihazını almak üzereyim.Bu cihaza destek devam edecek mi,ona göre cihazı alacağım?Bir de bu cihazın ip tv kanal kapasitesi kaç acaba,hiç bir yerde bulamadım?Cevaplarsan sevinirim.Hayırlı işler,sağlıklı günler dilerim.
    Konu akrep1961 tarafından (22-11-2024 Saat 17:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bundan önceki modellere destek şuana kadar var buda şu anlama geliyor gönül rahatlığı ile al destek devam ediyor hemde tüm modellere
    Visual Basic Coder

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 1478 usta teşekkür ederim.İp tv kapasitesi kaç adet soruma cevap rica etsem.Hayırlı işler sağlıklı günler.
    Konu akrep1961 tarafından (23-11-2024 Saat 13:17 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ve ustalar selam.Sungate Titan 4k nın ip tv kanal üst limiti kaç adet acaba?Bu cihazı almak üzereyim.Bazı uydu cihazları belli bir limitin üstüne çıkınca sapıtıyor,ya reset atıyor,ya da donup kalıyor.Bilgi verenlere şimdiden teşekkürler.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri