Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
114 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Bilgisayar SORUNLARI ve Çözümleri...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

truva atı virüsü nedeniyle bilgisayarım çalışmıyor.yeni format atmak istiyorum.xp ve diğer cd lerim var.yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım benim bildiğim bir yol var ama bir kez kullanmıştım belki daha basit bir yol vardır. hireen boot cd programı var içinde trojan virus harddiskte olan problemleri çözmeye yarayan bir program cdsi bu cd yi cd rom takıp pc yi cd romdan başlatıp gerekli taratmaları yapıp sorunu çözüyorsun. googlede arattır buluırsun. yada pc yi güvenli moıdda çalıştırabilirsen guvenli modda vvırıs ve trojan tarattırması yapabilirsin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgisayarımda bir programı çalıştıramıyoruz..yani açıldıktan sonra herhangi bir işlem yapamıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o zaman wp kurtramada dene ama senin illaki hreen boot cd gibi programa ihtiyacın var.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende baycom notebok var kılavyeyi görmeme sorunu var yardımcı olursanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim pc de virüs var windofsu onrsam kurtara bilirmiyim yada format atmak çozum olurmu ben yeni kulanıcıyım onarmak ve ya format atmak nasıl yapılır lütfen tarif ederseniz çok makbule geçer teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ibrahim yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim pc de virüs var windofsu onrsam kurtara bilirmiyim yada format atmak çozum olurmu ben yeni kulanıcıyım onarmak ve ya format atmak nasıl yapılır lütfen tarif ederseniz çok makbule geçer teşekkür ederim
    Bilgisayara hiç format atmadıysanız.Bu işleme başlamanızı tavsiye etmiyoruz, ilk önce resimli format atma tariflerini iyice inceleyiniz.bilgisayarınızın biosu hakkında bilgi edininiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu linkde resimli link var incelemeni tavsiye ediyorum.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yardım lütfen
    benim pç böyle bir hata verdi:: windows/system32\config\sytem ve pç kapandı acamadım ve ben daha sonra orjinal cd sini yükledim ve pç yi actım ama orjınal cd si yüklemeyi 22 dakikada bitmesi gerektigini gösteriyordu ama bu 12 dakikada bitti ve sonra durmadan hata vermeye başladı.. alt yapı diye ve bu ne anlama geliyor ve birde d bölümünde ki hiç bir programı kuramıyorum ancak c bölümüne atarsam orda kurma işlemi yapa biliyorum yani d bölümünde caliştir dedigimde calişmiyor..daha önce böyle hatalar olmuyordu ne olduysa windows/system32\config\sytem yazısı cıktıktan sonra başladı..yardımcı olrsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Sayfa 5/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri