Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Windows Vista ilgili + sorunları çözümleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş ben vista kullanıyorum ve bedava crekli arayan bulur ve benim bilgisayarım amd 3000 + 768 ram ve 256 ekran kartı ve 80 hdd ve kurduguma bibakımdan pişmanım bibakımada memnunum neden dderseniz makineyi cok kasıyor obir taraftan ise cok konforlu yani lüx arkadaşlar ben boyle anladım bana göre boyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi günler arkadaşlar,
    vista starter edition yüklü bilgisayara 5+1 ses sistemi bağladığımızda sadece iki hoparlörden ses çıkıyor. oysa xp de ses ayarlarında 5+1 ses sistemi seceneği var. vista starter edition'da böyle bir secenek göremedim.
    bunu nasıl çözebiliriz ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ikabdan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş ben vista kullanıyorum ve bedava crekli arayan bulur ve benim bilgisayarım amd 3000 + 768 ram ve 256 ekran kartı ve 80 hdd ve kurduguma bibakımdan pişmanım bibakımada memnunum neden dderseniz makineyi cok kasıyor obir taraftan ise cok konforlu yani lüx arkadaşlar ben boyle anladım bana göre boyle
    Vistanın Vista Home Prenium modeli veya Home Basic sürümünü kullanırsanız bilgisayarı fazla kasmaz.Diger Üst sürümler sisteminizi kasar.Bilgisayarınıza ram takviyesi yaparasınız çok iyi olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı marconixe Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi günler arkadaşlar,
    vista starter edition yüklü bilgisayara 5+1 ses sistemi bağladığımızda sadece iki hoparlörden ses çıkıyor. oysa xp de ses ayarlarında 5+1 ses sistemi seceneği var. vista starter edition'da böyle bir secenek göremedim.
    bunu nasıl çözebiliriz ?
    Bilgisayanızın ses kartı driverini yükleyiniz.( Vista audio driver yükleyiniz)Ondada aynı sesin çıkması gerekir.Bende Vista Home Prenium yükle bir sorun yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim. internette vista uyumlu sürücüsünü bulamadım. onun yerine jacklarla ve denetim masasından bas tiz ayarlarlarıyla oynayarak her hoparlörden ses elde ettim. kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vista pc iyice ağırlaştırdı pek hoşuma gitmedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaşlar bende vista kullanıcıyım fakat media player calışmıyor ne oldu bilemedim düzelmeyi denedim sistemimi geri yükledim olmadı k-lite codec pack yükledim gene olmadı wmp.dll hatası veriyor devamlı netten araştırdım bu dosyayı buldum yeniden doayayı kopyalamak istedim dosya kounaklı olduğu için kabul etmedi media playerin son versiyonunu indirdim yüklemek istedim kabul etmedi ne yapmam gerke çözüm bilen varsa seinirim saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ArkadaŞlar Vİstada Aoto Cad ProĞ.nasil ÇaliŞtiracam YÜklÜyorum Hata Verİyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vistada ne yazıkı tüm programlar henüz desteklenmiyor .Bundan dolayı şimdilik kulanmayın derim ayrıca programın resmi sitesinde vista destek paketi yayınlanmış olabilir resmi siteyi kontrol edin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vistada oyunlar acılmıyor????xp de acilan oyun malesef vistada acılmıyor yardım??????

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri