Ýnternet üzerinde pek çok para kazanma sitelerinin var olduðunu söylemiþtim. Genelde bunlar web tabanlý oyun siteleri olmakla beraber alternatif ve daha iyi para kazandýran siteler de mevcut. Bunlardan bir tanesi Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'dur.
Bu anket sitesine üye olduktan sonra profil bilgilerinizi girerek ve epostanýzý onaylatarak 600 puan kazanabilirsiniz. Puandan bahsetmiþken þimdiki kurda 1000 puan 4 TL'ye tekabül etmektedir. Gerekli profil bilgilerinizi girdikten sonra bir de profil anketi denen bir bölüm var. O bölümü olabildiðince düzgün ve kendinize uygun doldurmalýsýnýz. Aksi takdirde gelecek olan anketlere verdiðiniz bazý cevaplar ile sanýrým uyum arýyor. Eðer uymazsa puan vermiyor.
Ýlk üye olduktan sonra bana anket gelmiyor diye üzülmeyin ya da telaþlanmayýn. Ben aynýsýný yaptým velhasýl anketin gelmesi 2 haftaya kadar sürebiliyor. Anketleri doldurmadan önce yaklaþýk kaç dakika süreceði belirtiliyor ve anketi tamamladýktan sonra onaylama sürecine gidiyor. Onaylama süreci 1-2 hafta sürmekle beraber onaylanmasýnýn verdiðiniz cevaplarýn tutarlýlýðýna göre deðiþtiðini söyleyebilirim.
Anketine göre deðiþen kazandýðýnýz puanlar 19400 minimum eþiðine ulaþtýðýnda ödemeyi PayPal ya da IBAN numarasýna alabiliyorsunuz. Ayrýca referans sistemi ile her kazandýrdýðýnýz üye için 500 puan veriyor ancak bu puaný kazandýrdýðýnýz üye ilk anketini yaptýðýnda alýyorsunuz.
En güzel yaný ise zaman harcamadan, kafa patlatmadan ve dýþarda olsanýz dahi telefondan anketi doldurarak ekstra gelir elde edebilirsiniz. Demiyorum ki kazanacaðýnýz para ile yaþarsýnýz ancak emaile gelen anket bildirimine týklayýp 5 dakikada peyder pey para kazanabilirsiniz.
ÖDEME KANITI
Ek gelir isteyenler artýk internetten anket doldurarak ayda 1000 tl ile 5000 tl arasýnda para kazanabilirler.Anket doldurarak,para kazanmak hiç bu kadar kolay olmamýþtý arkadaþlar.Ben denedim gerçekten çok güzel bir site.Her anket baþýna puan veren bu site puanlarýnýzý nakite çevirerek hesabýnýza aktarabilirsiniz.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. :
Yer imleri