REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Orta Asya'da kurulu Türk-Uygur Devleti sitesinde benim yazdığım Anne Güvercin çıktı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Orta Asya'da kurulu Türk-Uygur Devleti sitesinde benim yazdığım Anne Güvercin çıktı

Orta Asya'da kurulu Türk-Uygur Devleti sitesinde benim yazdığım Anne Güvercin isimli hikaye çıktı. Yazılar, Uygur Arapça'sıdır. Ekranı yukarı doğru kaydırırsanız işte Türkçe ve Anne Güvercin. İyi okumalar dilerim.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
    ------------------------------------------------------

Romanya Demokrat Türk Birliği Yayın Organı Hakses Dergisi'nde benim yazdığım Baba Koç ile Kızıl Kurt isimli masal çıkmıştır. 26-27. sayfadadır. Masalın altında adım yazmaktadır.

----------------------------------------------------

KONUŞAN LEYLEK
    Yazan: Serdar Yıldırım
    Benim yazdığım bu masal peştuca diliyle yayınlandı.
    Afganistan’da ve Pakistan’ın batı kesiminde yaşayan Peştunların konuştuğu dil. Hint-Avrupa dillerinin Hint-İran dilleri öbeğine bağlıdır. Kırk beş harfli bir alfabesi vardır.
    Peştunlar tarafından konuşulan dil, Darice ile birlikte Afganistan'ın iki resmi dilinden biridir. 40 ila 60 milyon arasında kişi tarafından konuşulduğu düşünülen dil, Peştun kimliğinin temel "unsurlarından" biridir. Peştuca, bu dile uyarlanmış Arap alfabesiyle yazılır. Ayrıca Farsça ve Arapçadan girmiş çok sayıda kelimeye rastlanır.

Sayfayı yukarı doğru kaydırırsanız Konuşan Leylek masalına daha kolay ulaşırsınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Meet Women Who Want to Play in Your City

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ***y Girls in your town for night Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri