5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Ferdi Tayfuru Kaybettik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon9 Ferdi Tayfuru Kaybettik

Arabesk müziğinin ünlü ismi Ferdi Tayfur, bir süredir tedavi gördüğü hastanede 79 yaşında hayata veda etti. Ferdi Tayfur'un cenazesi yarın saat 09.00'da İstanbul'a getirilecek. Tayfur için aynı gün saat 12.00'da AKM'de bir tören düzenlenecek. İkindi namazına müteakip Emirgan Camisi'nde kılınacak cenaze namazı ardından Tayfur, Yeniköy Mezarlığında toprağa verilecek
    Ferdi baba cok sevdigim cocukken kasetlerinin hepsini aldıgım sanatcıydı allah rahmet eylesin cok üzüldüm yüregimde bir parça koptu ferdi baba diyorduya sarkısında hani sevdigini kaybettiginde için yanar diyordu aynen öyle oldu içimizi yaktı
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Usta bizi yaktı gecirdi babaya allahta rahmet diliyorum mekani cennet olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah rahmet eylesin.Gençliğimde şarkılarının çoğunu ezberlemiştim,teypde kasetten dinlerdim.Sevenlerinin ve yakınlarının başı sağ olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ferdi-müslüm-orhan-ibo..bunlar türk müzik tarihine kültürüne son 50 yıl damga vurmuş sanatçılar..onlar vefat etsede uzun yıllar eserleri dinlenecek şarkıcılar..ferdi tayfura ALLAH rahmet eylesin..ailesine ve sevenlerine sabır dilerim..
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri