Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Saddam asıldı. Asılan O mu?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Saddam asıldı. Aslında asılan?

Ülkesini işgal eden, çoluk çocuk demeden öldüren, kadınlarına kızlarına gözlerinin önünde tecavüz eden, gözü dönmüş canilerle işbirliği yapıp liderini asanlar, üzüldüğümüz her türlü muameleye layıktır.

Önce ülkeni işgal edenleri atarsın topraklarından, sonra işbirlikçi köpekleri barzani ve talabaniyi asarsın, sonra saddamı mı asıyorsun, ne yapıyorsan yaparsın.

Aslında bir zamanlar kurtardığımız bu insanların, bizi arkamızdan vurmalarının, askerlerimizin karınlarını deşmelerinin cezasını çektiğini düşünüyorum ama yinede acıyorum.

Abd nin bizdeki işbirlikçilerinin ders almaları umulur...
    Konu drvet06 tarafından (01-01-2007 Saat 03:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Canı gönülden tebrik ederim güzel kardeşim yazından dolayı...Benim içimdekileri de dile getirmişsin....
    Ayrıca değerli forum üyelerinin,modaratör,admin arkadaşların ve tüm islam aleminin Kurban Bayramını kutlar;Allah'tan ülkemizi ve tüm islam alemini düşman oluşumlardan korumasını dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dünyanın diktatörü amerikaya tavır almak için,ırak'ın diktatörünümü malzeme yapıp kullanıyorsun...kendi damadını bile öldürten saddamı,diktatörlüğü süresince neler yaptığını bilmiyorsan arşivlere bak,kitap oku,hiç birşey yapamıyorsan bir bilene sor..başkalarından aldığın kopyalarla,duyumlarla,dedikodularla kendini yönlendirme..ALLAH insana koskoca bir kafa vermiş çalıştırsın diye..ama bazılarına kocaman kafanında yetmediği anlaşılıyor..forumdaki herkeze iyi bayramlar
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dünyanın diktatörü amerikaya tavır almak için,ırak'ın diktatörünümü malzeme yapıp kullanıyorsun...kendi damadını bile öldürten saddamı,diktatörlüğü süresince neler yaptığını bilmiyorsan arşivlere bak,kitap oku,hiç birşey yapamıyorsan bir bilene sor..başkalarından aldığın kopyalarla,duyumlarla,dedikodularla kendini yönlendirme..ALLAH insana koskoca bir kafa vermiş çalıştırsın diye..ama bazılarına kocaman kafanında yetmediği anlaşılıyor..forumdaki herkeze iyi bayramlar
    Benim Saddam la derdim yok. Onun nasıl biri olduğunu elbette biliyorum.

Eleştirine saygı duyuyorum. Ancak; fikrimi çürütmek isterken, ne demek istediğimi anlamaya çalışsaydın keşke. Bana şunu yap bunu yap diyene kadar...

Herkesin tekrar Bayramını ve Yeni yılını kutlarım.

Saygılarımla,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İnsanca yaşanılacak bir Dünya' yı hepimizin çocuklarına bırakma temennisi

Herkes işine bakmalı kimse provake olmamalı kimse, kadere çok inanan biri idi bu onun kaderi kendi kabul ettiği şekilde idam edilmiştir. Kendi ölüm fermanını kendi imzalamıştır. Bu kadar vahşeti seven bir hayvana ancak, bir veteriner hassasiyetinde olmak lazım ki yaklaşabilelim (Veterinerler affınıza sığınıyorum, ilk kural hayvan sevmek olduğu için mesleğinizde yoksa kesinlikle art niyet aranmasın lütfen). Kendi akrabalarına bile zulmü gösteren bu kişiyi iki kez rahmetle analım (İnşallah bir rahmet onu yensin, diğeri de ona hiç ulaşamasın) ben işin siyasi veya dini yönüne bakmıyorum Yüce Allah onu bildiği gibi yapsın. Allah' ın işine karışmak nasıl biz kullarına düşmez ise Canilerin Adaletlerine karışmak sadece Hukukçulara kalmış olsun. Atatürk Türkiye' sinde kabul edilmesi gereken birşey olmalı Ata' mıza yakışacak şekilde Başka ülkelerin işine karışmak bize yakışmaz biz kendimiz kardeşçe yaşayıp Türkiye miz ve Türkler için ; daha doğrusu çocuklarımıza cehaletin olmadığı bir dünya için yaşamaya çalışalım. Ölen Ölür Kalan sağlar bizimdir. Ne Mutlu Türk' üm Diyebilene...

Herkesin 65 yılda bir aynı güne denk gelen kurban bayramı ve yeni yılı en içten dileklerimle Kutlu olsun...

Not : Acele yazdığımdan yanlış yazmış olabilirim şimdiden herkesten özür diliyorum..

İmza : Duyarlı Olalım, Kardeşçe yaşayalım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim sen galiba sadece saddamın asıldığına vermişsin kafayı ama şunuda unutma kiiii adamlar sana bana bayram öncesi bir müslümanı asmanın acısını yaşattılar diğer arkadaşın dediği gib onlara acımaya bile değmez tabii bu arada kendileride isa'nın doğumunu en güzel şekilde kutladılar ne yazık ki bir tane arap ülkeside başkaldırıp bir kelime demedi ben acıyorumda 200-300 kişinin katilini nasıl asıyorlarda benim ülkemde krallar gibi bakılan 35 bin kişinin katilini asamıyoruz ona yanıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sercan_x Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim sen galiba sadece saddamın asıldığına vermişsin kafayı ama şunuda unutma kiiii adamlar sana bana bayram öncesi bir müslümanı asmanın acısını yaşattılar diğer arkadaşın dediği gib onlara acımaya bile değmez tabii bu arada kendileride isa'nın doğumunu en güzel şekilde kutladılar ne yazık ki bir tane arap ülkeside başkaldırıp bir kelime demedi ben acıyorumda 200-300 kişinin katilini nasıl asıyorlarda benim ülkemde krallar gibi bakılan 35 bin kişinin katilini asamıyoruz ona yanıyorum.
    (a)dünyanın askeri olarak en güçlü ordusu hangisi?
    (b)dünyanın teknoloji zengini ülkesi hangisi?
    (c)ekonomik olarak en güçlü ülkesi hangisi
    bu şıkları z'ye kadar uzatabilirim...şimdi bu ülkenin hangisi olduğunu bilirsen saddamın neden asıldığını,aponunda neden asılamadığı hakkında sana biraz ipucu verebilir..
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu şıkları z'ye kadar uzatabilirim...şimdi bu ülkenin hangisi olduğunu bilirsen saddamın neden asıldığını,aponunda neden asılamadığı hakkında sana biraz ipucu verebilir..
    İlginç!

Olaylara farklı bir bakış açınız var.

Kurtuluş savaşını hatırlatırım size. O zamanki dünyanın o "z" ye kadar sıraladığınız özelliklerine sahip, 1 değil, bütün ülkeleri, hatta taaa Avustralya dan, Yenizelanda dan asker toplayıp üzerimize çullananları, bir millet "Türk Milleti" nasıl savaş gemilerini tabuta, çıkarma yaptıkları, işgal ettikleri yerleri mezara çevirdiler?

Elbette elin arabıyla Yüce Türk Milletini bir tutmuyoruz.

Ama insanda azıcık şeref, haysiyet olmalı,

Vesselam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart tekrarlamakta yarar var,

Neymiş, abd dünyanın en güçlü ülkesiymiş.

Kurtuluş savaşını hatırlatırım size. O zamanki dünyanın en güçlü 1 değil, bütün ülkeleri, hatta taaa Avustralya dan, Yenizelanda dan asker toplayıp üzerimize çullananları, bir millet "Türk Milleti" nasıl savaş gemilerini tabuta, çıkarma yaptıkları, işgal ettikleri yerleri mezara çevirdiler?

Elbette elin arabıyla Yüce Türk Milletini bir tutmuyoruz.

Ama insanda azıcık şeref, haysiyet olmalı,

Vesselam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım 1 seçenek doğru ama ikinci ve 3 seçeneğin yanlış teknolojik olarakta ekonomik olarakta japonya üstün amerikan ekonomisi savaşa dayalı ve japonyanın merkez bankasında tuttuğu altınlarına bağlı olarak ayakta duruyor. bu altınlar sayesinde amerika para basabiliyor.bilgine

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri