Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
32 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Saddam asıldı. Asılan O mu?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu saddam degildir muhakkak..Cünkü Saddam iraki satti ogullarida yasiyordur belki bir kimlikle baska biryere götürdüler muhakkak...cünkü Bunlarda amerikanin
    Casuslariydi..Neden Cekimi tüm göstermiyorlar asilirken?
    Gözlerini kapatirken

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş aynen benim hislerime tercüman olmuşsun teşekkür eder kurban bayramının tüm forum üyelerine mübarek olmasını dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

once Tüm din kardeslerimin kurban bayramını kutlasr hayırlara vesıle olmasını dılerım evet saddam hak etti belki ama amerika islam alemine bence sunu demek ıstedı bak bende kurban edıyorum hemde bır muslumanı dıktator olsun olmasın onu asmak hemde kurbandan once amerkaya dusmez kürtleri ve diger gurupları sevındırdı cünkü onlar amerıkan casusu ve yardakcısı kımse sevınmesın eger asacaklardı saddamı kendı dın kardesı asmalıydı amerıka degıl benım kanıma dokunada bu avrupa bınlerce askerımız vatandasımızı olduren şehit eden apo asılmaya gelınce hemen ınsan hakları orhaya cıkıyor bınlerce vatandasımız ve askerlerımız şehit edilirken nerelerde bu haklar ölenlerin hakkı yokmuydu saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili arkadaslar su mubarek günde bir birimize kırıcı olmayalım cünkü saddam emarikan piyonuydu o görevini tamamladı nöbeti baskaları aldı onun için bu insanların gözünü boyama sahnesiydi bakarsınız birgün baska bir kimlikle ortaya cıkar hiç sasırmayın herkesin kurban bayramını en içten sevgi ve saygılarımla kutluyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi ve paylaşım için teşekkürler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar öncelikle herkesin mubarek bayramını ve yeni yılını en içten dileklerim kutlar ALLAH tan hayırlara vesile olmasını dilerim bu arada saddam asılmış ve ya asılmamış bizim için değişen birşey yok nede olsa abd nin piyonu ve ya adamı her neyse sonuçta bu olay bizim değilde arabların büyük ayıbı bizler 40 bin masum insanın katleden apoyu asabiliyormuyuz hayır neden çünkü hani şu bizim özgür ve demokratik ülkemiz varya aslında özgür ve demokratik değil çünkü bizim kendi liderlerimizin de ne olduğu belli değil ulu ÖNDER MUSTAFA KEMAL PAŞA NIN ŞUAN HAYATTA OLMASINI İSTERDİM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gercekten saddamın asılmasınıa insanlık adına ayıplıyorum.Birde teknolojiden bahsediriz. Tv lerde adam idama giderken bile çok sakin Görüntüleri izleyince insanlık adına çok üzüldüm

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslında olayın başka bir yanı daha var.
    Şayet eger diğer duruşmayada çıksaydı amerikanın pisligide meydana cıkacagından korkan amerika k...p o yüzden acele edip adamı astılar yoksa halepçe katliamını yapanlarda meydana çıkacaktı.İlk başlığı yazan arkadaşada tşk gayet yerinde yazmışsın sagol.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu işte benim anlamadığım bir nokta var. Saddamın ne olduğunu dünya biliyor ama bir an düşününüz, eğer bir ülke Amerikayı işgal edip başkanını astırsaydı neler olurdu. Terörist kim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi bayramlar şu anda ss2 program indirirken asılma görüntülerinin tümü sansürsüz geldi istiyene gönderirim

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri