Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
32 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Saddam asýldý. Asýlan O mu?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hüseyin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    dünyanýn diktatörü amerikaya tavýr almak için,ýrak'ýn diktatörünümü malzeme yapýp kullanýyorsun...kendi damadýný bile öldürten saddamý,diktatörlüðü süresince neler yaptýðýný bilmiyorsan arþivlere bak,kitap oku,hiç birþey yapamýyorsan bir bilene sor..baþkalarýndan aldýðýn kopyalarla,duyumlarla,dedikodularla kendini yönlendirme..ALLAH insana koskoca bir kafa vermiþ çalýþtýrsýn diye..ama bazýlarýna kocaman kafanýnda yetmediði anlaþýlýyor..forumdaki herkeze iyi bayramlar
    Benim Saddam la derdim yok. Onun nasýl biri olduðunu elbette biliyorum.

Eleþtirine saygý duyuyorum. Ancak; fikrimi çürütmek isterken, ne demek istediðimi anlamaya çalýþsaydýn keþke. Bana þunu yap bunu yap diyene kadar...

Herkesin tekrar Bayramýný ve Yeni yýlýný kutlarým.

Saygýlarýmla,

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aslında olayın başka bir yanı daha var.
    Şayet eger diğer duruşmayada çıksaydı amerikanın pisligide meydana cıkacagından korkan amerika k...p o yüzden acele edip adamı astılar yoksa halepçe katliamını yapanlarda meydana çıkacaktı.İlk başlığı yazan arkadaşada tşk gayet yerinde yazmışsın sagol.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ýnsanca yaþanýlacak bir Dünya' yý hepimizin çocuklarýna býrakma temennisi

Herkes iþine bakmalý kimse provake olmamalý kimse, kadere çok inanan biri idi bu onun kaderi kendi kabul ettiði þekilde idam edilmiþtir. Kendi ölüm fermanýný kendi imzalamýþtýr. Bu kadar vahþeti seven bir hayvana ancak, bir veteriner hassasiyetinde olmak lazým ki yaklaþabilelim (Veterinerler affýnýza sýðýnýyorum, ilk kural hayvan sevmek olduðu için mesleðinizde yoksa kesinlikle art niyet aranmasýn lütfen). Kendi akrabalarýna bile zulmü gösteren bu kiþiyi iki kez rahmetle analým (Ýnþallah bir rahmet onu yensin, diðeri de ona hiç ulaþamasýn) ben iþin siyasi veya dini yönüne bakmýyorum Yüce Allah onu bildiði gibi yapsýn. Allah' ýn iþine karýþmak nasýl biz kullarýna düþmez ise Canilerin Adaletlerine karýþmak sadece Hukukçulara kalmýþ olsun. Atatürk Türkiye' sinde kabul edilmesi gereken birþey olmalý Ata' mýza yakýþacak þekilde Baþka ülkelerin iþine karýþmak bize yakýþmaz biz kendimiz kardeþçe yaþayýp Türkiye miz ve Türkler için ; daha doðrusu çocuklarýmýza cehaletin olmadýðý bir dünya için yaþamaya çalýþalým. Ölen Ölür Kalan saðlar bizimdir. Ne Mutlu Türk' üm Diyebilene...

Herkesin 65 yýlda bir ayný güne denk gelen kurban bayramý ve yeni yýlý en içten dileklerimle Kutlu olsun...

Not : Acele yazdýðýmdan yanlýþ yazmýþ olabilirim þimdiden herkesten özür diliyorum..

Ýmza : Duyarlý Olalým, Kardeþçe yaþayalým...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hüseyin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    dünyanýn diktatörü amerikaya tavýr almak için,ýrak'ýn diktatörünümü malzeme yapýp kullanýyorsun...kendi damadýný bile öldürten saddamý,diktatörlüðü süresince neler yaptýðýný bilmiyorsan arþivlere bak,kitap oku,hiç birþey yapamýyorsan bir bilene sor..baþkalarýndan aldýðýn kopyalarla,duyumlarla,dedikodularla kendini yönlendirme..ALLAH insana koskoca bir kafa vermiþ çalýþtýrsýn diye..ama bazýlarýna kocaman kafanýnda yetmediði anlaþýlýyor..forumdaki herkeze iyi bayramlar
    kardeþim sen galiba sadece saddamýn asýldýðýna vermiþsin kafayý ama þunuda unutma kiiii adamlar sana bana bayram öncesi bir müslümaný asmanýn acýsýný yaþattýlar diðer arkadaþýn dediði gib onlara acýmaya bile deðmez tabii bu arada kendileride isa'nýn doðumunu en güzel þekilde kutladýlar ne yazýk ki bir tane arap ülkeside baþkaldýrýp bir kelime demedi ben acýyorumda 200-300 kiþinin katilini nasýl asýyorlarda benim ülkemde krallar gibi bakýlan 35 bin kiþinin katilini asamýyoruz ona yanýyorum.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu işte benim anlamadığım bir nokta var. Saddamın ne olduğunu dünya biliyor ama bir an düşününüz, eğer bir ülke Amerikayı işgal edip başkanını astırsaydı neler olurdu. Terörist kim?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sercan_x Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kardeþim sen galiba sadece saddamýn asýldýðýna vermiþsin kafayý ama þunuda unutma kiiii adamlar sana bana bayram öncesi bir müslümaný asmanýn acýsýný yaþattýlar diðer arkadaþýn dediði gib onlara acýmaya bile deðmez tabii bu arada kendileride isa'nýn doðumunu en güzel þekilde kutladýlar ne yazýk ki bir tane arap ülkeside baþkaldýrýp bir kelime demedi ben acýyorumda 200-300 kiþinin katilini nasýl asýyorlarda benim ülkemde krallar gibi bakýlan 35 bin kiþinin katilini asamýyoruz ona yanýyorum.
    (a)dünyanýn askeri olarak en güçlü ordusu hangisi?
    (b)dünyanýn teknoloji zengini ülkesi hangisi?
    (c)ekonomik olarak en güçlü ülkesi hangisi
    bu þýklarý z'ye kadar uzatabilirim...þimdi bu ülkenin hangisi olduðunu bilirsen saddamýn neden asýldýðýný,aponunda neden asýlamadýðý hakkýnda sana biraz ipucu verebilir..
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu þýklarý z'ye kadar uzatabilirim...þimdi bu ülkenin hangisi olduðunu bilirsen saddamýn neden asýldýðýný,aponunda neden asýlamadýðý hakkýnda sana biraz ipucu verebilir..
    Ýlginç!

Olaylara farklý bir bakýþ açýnýz var.

Kurtuluþ savaþýný hatýrlatýrým size. O zamanki dünyanýn o "z" ye kadar sýraladýðýnýz özelliklerine sahip, 1 deðil, bütün ülkeleri, hatta taaa Avustralya dan, Yenizelanda dan asker toplayýp üzerimize çullananlarý, bir millet "Türk Milleti" nasýl savaþ gemilerini tabuta, çýkarma yaptýklarý, iþgal ettikleri yerleri mezara çevirdiler?

Elbette elin arabýyla Yüce Türk Milletini bir tutmuyoruz.

Ama insanda azýcýk þeref, haysiyet olmalý,

Vesselam.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým 1 seçenek doðru ama ikinci ve 3 seçeneðin yanlýþ teknolojik olarakta ekonomik olarakta japonya üstün amerikan ekonomisi savaþa dayalý ve japonyanýn merkez bankasýnda tuttuðu altýnlarýna baðlý olarak ayakta duruyor. bu altýnlar sayesinde amerika para basabiliyor.bilgine

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iyi bayramlar şu anda ss2 program indirirken asılma görüntülerinin tümü sansürsüz geldi istiyene gönderirim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ali gel Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    iyi bayramlar þu anda ss2 program indirirken asýlma görüntülerinin tümü sansürsüz geldi istiyene gönderirim
    Link varsa ve eklersen, izlemek isteyen, yok asýlan o deðil diyen, v.s arkadaþlara da yardýmcý olmuþ olursunuz.

Saygýlarýmla,

Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri