REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Tv box ta dosya yöneticisinin harici diskte işlem yapmaması

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Tv box ta dosya yöneticisinin harici diskte işlem yapmaması

Değerli forumdaki arkadaşlar tv box a yüklediğim dosya yöneticisi cihazın kendi hafızasındaki videolara ulaşıyor isim değiştiriyor taşıma yapıyor.
    Ancak harici disklerimde işlem yapmıyor uyarı veriyor izin istiyor onaylıyorum uygulama bulunamadı diyor. Çözümü nedir acaba ?

Onay veriyorum

Lütfen çözüm bekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Site tam duzelmedi ins.yardimci olacaz hocam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazım Hiremco Matrix Pro dosya file+ cihazın kendi depolama alanında her işleme izin veriyor isim değiştiriyor filmleri oynatıyor , ancak harici harddiski aç dediğimizde resimde görülen uyarı çıkıyor izni veriyorum uygulama bulunamadı diyor , galiba başka bir uygulama daha mı arıyor acaba ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forum düzeldi ve bu konu hakkında bilgisi olan yardım etmek isteyen olursa beklerim konuya herkese iyi forumlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Entresan bir durum sata diski biçimlendirip öyle denedinizmi acaba yada baska bir sata disk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Entresan bir durum sata diski biçimlendirip öyle denedinizmi acaba yada baska bir sata disk
    Hocam biçimlendiremem içinde full film var buna değmez. toplam 3 adet harddisk var hepsi aynı şekilde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Ders5 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam biçimlendiremem içinde full film var buna değmez. toplam 3 adet harddisk var hepsi aynı şekilde.
    O zaman cihaz bu sistemi acmıyor baska acıklaması yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri