7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: CÝNE 6-CÝNE 6 MAX (Film Agýrlýklý ) ÝPTV KANALLARI GUNCEL YENÝ M3U8

Kullanýcý Bilgi Menüsü

CÝNE 6-CÝNE 6 MAX (Film Agýrlýklý ) ÝPTV KANALLARI GUNCEL YENÝ M3U8

Daha öncede duyurdugumuz iptv kanallarý tanýtým serimiz devam ediyor ,iptvde stabil yayýn yapan kanallarý vermeye devam ediyoruz.

Bu haftaki kanallýmýz CÝNE 6 VE CÝNE 6 MAX.Yayýn içeriki olarak aðýrlýk olarak FÝLM yayýnlamaktadýr.Kanallar 24 saat hd sekilde iptv den ücretsiz olarak yayýn yapmaktadýr.CÝNE 6 VE CÝNE 6 MAX Yeni M3U8 iptv linki guncel olarak sitemizde

UYARI;
    M3U8 Linki gizli içerikle veriyoruz.Bunun için 1 msjýnýz olmasý gerekmektedir.Dosya olarak kanallarý sitemizde veremiyoruz bu linki uygulamanýza kendiniz girmeniz gerekmektedir.

2. ** Gizli Ýçerik: Bu gizli içeriði görmek için supersatforumdaki mesaj sayýnýz 1 veya daha fazla olmalýdýr.
  3. Kullandýgým ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým...simba...yeni kanallar cine-6 ve cine-6 max sadece yerli filimmi gösteriyo yabancý sinema gösterimi yapýyomu merak ettim...!!!...uzun süreli yayýn oluþu dileðimle...!!!...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý maviþehirli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým...simba...yeni kanallar cine-6 ve cine-6 max sadece yerli filimmi gösteriyo yabancý sinema gösterimi yapýyomu merak ettim...!!!...uzun süreli yayýn oluþu dileðimle...!!!...
    ikiside yayýnlýyor yabancý sinema cine6 max yabancý film veriyor surekli arasýra zapping yaparken goruyorum
    Kullandýgým ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Iki kanalinda goruntu kalitesi cok kotu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cine6 ve cine6max iki kanal begenmedim goruntuleri camur gibi teleontv bunlardan daha iyi film verıyorlar guncel veriyor goruntu kalitesi bile cam gibii
    Konu mobile55 tarafýndan (08-04-2025 Saat 19:04 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

CINE6 VE CINE6 MAX ALTERNETÝF LÝNK
  9. ** Gizli Ýçerik: Bu gizli içeriði görmek için supersatforumdaki mesaj sayýnýz 1 veya daha fazla olmalýdýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar...görüntü kalitesi düþük fakat benim için önemli þey yeni kanallarýn özellikle yabancý filimleri sansürsüz yayýn yapýþlarý ve orijinal haliyle makaslamadan ve mozayiklemeden gösteriþleri için tebrik ederim...!!!...sadece iptv'ye özel kanallar bilindiði üzere sansürsüz yayýn yaparlar...fakat rtük lisanslý kanallar yapýmlarýn sakýncalý sahnelerini makaslar ve mozayikler...!!!...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri