arkadaşım ilk sungate titaniptv hd makinayı 2019'da aldım 4k'sı geçen yıl çıkana kadar onu 5 yıl kullandım,şuanda yenisini kullanmaya devam ediyorum..6 yılllık sürede hem hd hemde 4k'yı gayet memnun bir şekilde kullandım ve kullanıyorum..linux tabanlı oldukları için son kullanıcı için harika cihazlar olduğunu söyleyebilirim..sağolsun varolsun memoli1478 kardeşimizde bu makinalara 6 yıldır yazılım destegi veriyor,güncellemerini sağlıyor,makinayı azami ölçüde kullanılması için grubunda yardım edip yol gösteriyor..bu makinaların hem uydu hemde ip yönü çok iyi onu samimi olarak söyleyebilirim..elindeki server ne kadar kaliteliyse cccam veya oscam ile sahibine tam randımanı veren protokole sahip..4k'nın işlemcisi yukarıda listede'de gördüğün gibi güçlü olduğu için firmayla gelen veya kişiye özel ip protokollerini rahatlıkla kasmadan duraksamadan donmadan oynatabiliyor...sorunuza gelirsek 19 astradaki sky deutschland E2(enigma) tabanlı uydu alıcılarda icam(steream) ile açılmakta..şahsi fikrim sky deutschland gelene kadar uydularda ne paketler var izlenecek üstelik oscamda özel ayarlamalara veya buketede gerek kalmadan....emsalleriyle titan 4k'nın fiyatını hiç kıyaslamadım fakat yapabildikleriyle tartıya koyarsak bence 3300-3500 aralığı değerde olması makul ve ülke para değerine göre normal bir bedel..selamlar..

Teşekkur:

Alıntı
Yer imleri