Bu kanal neden logosunu siyah yapmış ya bazı filmlerde logo yok ortada alttan ustten siyah bantlı filmlerde now tv yas eder gibi bir logoya bürünmüş umarım kısa zamanda değişir kırmızı veya beyaz olur hiç begenmedim![]()
Bu kanal neden logosunu siyah yapmış ya bazı filmlerde logo yok ortada alttan ustten siyah bantlı filmlerde now tv yas eder gibi bir logoya bürünmüş umarım kısa zamanda değişir kırmızı veya beyaz olur hiç begenmedim![]()
Kullandıgım ekipmanlar;
Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3
Ekranda leke var gibi siyah yakismamis kirmizi olsaydi
Bir süredir açıldı açılacak denilen İstanbul Now TV adlı TV kanalı ile davalık oldukları yazıyordu bazı medya haber sitelerinde, galiba bu kanal bu ismi Now TV den önce tescil ettirmiş. Hadi önceden tescil ettirdiniz Now Tv bunu göremedi ya da görmezden geldi isim değiştirirken bunca zaman niye beklediniz be arkadaş dememiş mi kimse ?
Muhtemelen bir anlaşma yolu bulamazlarsa Now ikinci kere isim değişikliğine gidecek ve henüz yeni bir isim bulamadıkları için kara kara düşünüyor olsalar gerek ki siyah seçmişler diye düşünüyorum
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Benzer bir durum Tele 1 kurulduğu zaman da vardı onlar bir şekilde hallettiler ya da isim hakkını elinde tutan vazgeçti ama Now & İstanbul Now olayı biraz daha karışık gibi internetteki konu ile ilgili haberlere göre
Konu biofatih tarafından (03-07-2025 Saat 19:44 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik kelime, fazla kelime, devrik cümle vs
Çok basit isim bulunabilirdi fox dan o yu at FX olarak devam et FX de bu gruba ait zaten diğer kanalınıda fx max yap now ismi zaten tuhaftı
Kullandıgım ekipmanlar;
Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri