Yani adamlar paralı platforma girmişler, yayınlar izinsiz alınmıyor hiç birinin de Digitürk ye Cine de Tivibu da onu söyledim sonraları ihbarname gelmesin kimsenin başı yanmasın dedim
Yani adamlar paralı platforma girmişler, yayınlar izinsiz alınmıyor hiç birinin de Digitürk ye Cine de Tivibu da onu söyledim sonraları ihbarname gelmesin kimsenin başı yanmasın dedim
Hangi yayınlar girmiş anlamadım super turk tv mi cine 1-cine 5 tv mi foramuzik mi expovizyon tvmi nowplay tvmi siz forumları falan mı karıstırdınız nettiniz ustad biz hangi kanalı verdik nettik neden basımız belaya giriyor ne ihbarnamesi![]()
Cine 6 kanalları
Burada verilen FREE tabanlı (amatör-yerel vs gibi) kanallar bu konudan kaldırılması isteniyorsa Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ulaşabilirler tabi o kanalın kendisine ait oldugunu bize kanıtlamaları gerekecektir (domain adı unvanı gibi-stream sistemde yayın yaptıkları fatura bilgileri gibi) o kadar cok saldırı alıyoruzki siteyi herkesin iyi niyetli oldugunu bu internet ortamında dusunmuyoruz
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
cine 6 kanalları dediğin yasal mı
Dürüstlük, pahalı bir mülktür ; ucuz insanlarda bulunmaz
Vdo panel sisteminden kanal kurmuslar youtubeden indirilen filmlere logo basarak ve bu kanallari para ile satarak sagda solda linkleri patlayinca gelip burada hesap soruyorlar ve korkutma amacli kimse bu cine 6 midir nedir vermesin zamaninda biz free kanallari turkiyede ilk biz verirken onu bile sikayet ettiler bizim dosya vermemizi engellediler.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri