Sayfa 12/12 İlkİlk ... 23456789101112
119 sonuçtan 111 ile 119 arası

Konu: Stabil Bulduğunuz Sabit Türk İP TV Kanalları (Herkese açık)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yani adamlar paralı platforma girmişler, yayınlar izinsiz alınmıyor hiç birinin de Digitürk ye Cine de Tivibu da onu söyledim sonraları ihbarname gelmesin kimsenin başı yanmasın dedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı demir3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yani adamlar paralı platforma girmişler, yayınlar izinsiz alınmıyor hiç birinin de Digitürk ye Cine de Tivibu da onu söyledim sonraları ihbarname gelmesin kimsenin başı yanmasın dedim
    Hangi yayınlar girmiş anlamadım super turk tv mi cine 1-cine 5 tv mi foramuzik mi expovizyon tvmi nowplay tvmi siz forumları falan mı karıstırdınız nettiniz ustad biz hangi kanalı verdik nettik neden basımız belaya giriyor ne ihbarnamesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cine 6 kanalları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı demir3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cine 6 kanalları
    Konuda olanı uye vermış bir tanesi kapalı zaten mesele bumu sizmisiniz kanal sahibi o msjı editledim ben cine 6 kanal konusu vardı hatta ben verdiydim işi paraya dokunce konuyu kapadım pasife tasıdık konuyu konudada yazıyor yazmıştım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Burada verilen FREE tabanlı (amatör-yerel vs gibi) kanallar bu konudan kaldırılması isteniyorsa Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ulaşabilirler tabi o kanalın kendisine ait oldugunu bize kanıtlamaları gerekecektir (domain adı unvanı gibi-stream sistemde yayın yaptıkları fatura bilgileri gibi) o kadar cok saldırı alıyoruzki siteyi herkesin iyi niyetli oldugunu bu internet ortamında dusunmuyoruz
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cine 6 kanalları dediğin yasal mı
    Dürüstlük, pahalı bir mülktür ; ucuz insanlarda bulunmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alemci_1987 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Vdo panel sisteminden kanal kurmuslar youtubeden indirilen filmlere logo basarak ve bu kanallari para ile satarak sagda solda linkleri patlayinca gelip burada hesap soruyorlar ve korkutma amacli kimse bu cine 6 midir nedir vermesin zamaninda biz free kanallari turkiyede ilk biz verirken onu bile sikayet ettiler bizim dosya vermemizi engellediler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alemci_1987 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    patent başvurusu yapmışlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

patent başvurusu yapmışlar
    Tamam reis cine 6 silindi varmi problem siz baska yerlere bakin carsaf carsaf apk deki kanallarinizi vermisler vdo.panelde port degistirme var orada port degistirin kanallarinizi kapatin acik linklerinizi

Sayfa 12/12 İlkİlk ... 23456789101112

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri