Sayfa 12/16 ÝlkÝlk ... 2345678910111213141516 SonSon
156 sonuçtan 111 ile 120 arasý

Konu: Stabil Bulduðunuz Sabit Türk ÝP TV Kanallarý (Herkese açýk)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yani adamlar paralý platforma girmiþler, yayýnlar izinsiz alýnmýyor hiç birinin de Digitürk ye Cine de Tivibu da onu söyledim sonralarý ihbarname gelmesin kimsenin baþý yanmasýn dedim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý demir3 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yani adamlar paralý platforma girmiþler, yayýnlar izinsiz alýnmýyor hiç birinin de Digitürk ye Cine de Tivibu da onu söyledim sonralarý ihbarname gelmesin kimsenin baþý yanmasýn dedim
    Hangi yayýnlar girmiþ anlamadým super turk tv mi cine 1-cine 5 tv mi foramuzik mi expovizyon tvmi nowplay tvmi siz forumlarý falan mý karýstýrdýnýz nettiniz ustad biz hangi kanalý verdik nettik neden basýmýz belaya giriyor ne ihbarnamesi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Cine 6 kanallarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý demir3 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Cine 6 kanallarý
    Konuda olaný uye vermýþ bir tanesi kapalý zaten mesele bumu sizmisiniz kanal sahibi o msjý editledim ben cine 6 kanal konusu vardý hatta ben verdiydim iþi paraya dokunce konuyu kapadým pasife tasýdýk konuyu konudada yazýyor yazmýþtým Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Burada verilen FREE tabanlý (amatör-yerel vs gibi) kanallar bu konudan kaldýrýlmasý isteniyorsa Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ulaþabilirler tabi o kanalýn kendisine ait oldugunu bize kanýtlamalarý gerekecektir (domain adý unvaný gibi-stream sistemde yayýn yaptýklarý fatura bilgileri gibi) o kadar cok saldýrý alýyoruzki siteyi herkesin iyi niyetli oldugunu bu internet ortamýnda dusunmuyoruz
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cine 6 kanallarý dediðin yasal mý
    Dürüstlük, pahalý bir mülktür ; ucuz insanlarda bulunmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alemci_1987 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Vdo panel sisteminden kanal kurmuslar youtubeden indirilen filmlere logo basarak ve bu kanallari para ile satarak sagda solda linkleri patlayinca gelip burada hesap soruyorlar ve korkutma amacli kimse bu cine 6 midir nedir vermesin zamaninda biz free kanallari turkiyede ilk biz verirken onu bile sikayet ettiler bizim dosya vermemizi engellediler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alemci_1987 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    patent baþvurusu yapmýþlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

patent baþvurusu yapmýþlar
    Tamam reis cine 6 silindi varmi problem siz baska yerlere bakin carsaf carsaf apk deki kanallarinizi vermisler vdo.panelde port degistirme var orada port degistirin kanallarinizi kapatin acik linklerinizi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

TUZLA HABER TV

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Sayfa 12/16 ÝlkÝlk ... 2345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanýcý var. (1 Uye ve 1 Misafir)

1. mustafa_2

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri