Yani adamlar paralý platforma girmiþler, yayýnlar izinsiz alýnmýyor hiç birinin de Digitürk ye Cine de Tivibu da onu söyledim sonralarý ihbarname gelmesin kimsenin baþý yanmasýn dedim
Yani adamlar paralý platforma girmiþler, yayýnlar izinsiz alýnmýyor hiç birinin de Digitürk ye Cine de Tivibu da onu söyledim sonralarý ihbarname gelmesin kimsenin baþý yanmasýn dedim
Hangi yayýnlar girmiþ anlamadým super turk tv mi cine 1-cine 5 tv mi foramuzik mi expovizyon tvmi nowplay tvmi siz forumlarý falan mý karýstýrdýnýz nettiniz ustad biz hangi kanalý verdik nettik neden basýmýz belaya giriyor ne ihbarnamesi![]()
Cine 6 kanallarý
Burada verilen FREE tabanlý (amatör-yerel vs gibi) kanallar bu konudan kaldýrýlmasý isteniyorsa Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ulaþabilirler tabi o kanalýn kendisine ait oldugunu bize kanýtlamalarý gerekecektir (domain adý unvaný gibi-stream sistemde yayýn yaptýklarý fatura bilgileri gibi) o kadar cok saldýrý alýyoruzki siteyi herkesin iyi niyetli oldugunu bu internet ortamýnda dusunmuyoruz
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
cine 6 kanallarý dediðin yasal mý
Dürüstlük, pahalý bir mülktür ; ucuz insanlarda bulunmaz
Vdo panel sisteminden kanal kurmuslar youtubeden indirilen filmlere logo basarak ve bu kanallari para ile satarak sagda solda linkleri patlayinca gelip burada hesap soruyorlar ve korkutma amacli kimse bu cine 6 midir nedir vermesin zamaninda biz free kanallari turkiyede ilk biz verirken onu bile sikayet ettiler bizim dosya vermemizi engellediler.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanýcý var. (1 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri