Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: UHD TV (4K) YAYINLAR

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn UHD TV (4K) YAYINLAR

UHD TV (4K) YAYINLAR

TRT 4K
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

TRAVELXP 4K

Rai 4K

Nasa TV UHD

Love Nature 4K

Insight TV UHD

CANAL+ 4K ULTRA HD

4K Universe

RTL UHD

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Gerçekten resimler cok guzel abi.ÝPTV denmi cektin yoksa cccam mý kullanýyorsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Simba Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Gerçekten resimler cok guzel abi.ÝPTV denmi cektin yoksa cccam mý kullanýyorsun
    Mediastar 4030 4k forever pro server

Kullanýcý Bilgi Menüsü

travelxp ve ÝNSÝGHT paylaþýmda açýk mý ? insight kýsa süreli açýlýp donuyordu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý þimþek59 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    travelxp ve ÝNSÝGHT paylaþýmda açýk mý ? insight kýsa süreli açýlýp donuyordu
    Forever pro da açýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Forumdaki deðerli arkadaþlar konuþmak istediðim konu 4k yayýnlarýn zamanla artmasýný bekliyordum, ancak görüyorum ki Türkiye yi geçtim Avrupada 4k yayýnlar kapanmaya baþladý.
    Mesela Nasa Uhd Fashýon Uhd bu 2 kanal kapandý.
    Ben artmasýný düþünüyordum ancak kapanmaya baþladý, bu durum galiba 4k nýn týpký bir zamanlar popüler olan 3D olayý gibi ilerliyor.Artýk 3D nin bir özentisi kalmadý.
    Sizler ne düþünüyorsunuz?
    Türkiye'de mart ayýnda kanallar yayýna baþladý ama 4k deðil tabi yinede kanal açmaya uyduda yatýrým yapanlar var.
    Avrupada neden artmýyor bunu anlayamadým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Ders5 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Forumdaki deðerli arkadaþlar konuþmak istediðim konu 4k yayýnlarýn zamanla artmasýný bekliyordum, ancak görüyorum ki Türkiye yi geçtim Avrupada 4k yayýnlar kapanmaya baþladý.
    Mesela Nasa Uhd Fashýon Uhd bu 2 kanal kapandý.
    Ben artmasýný düþünüyordum ancak kapanmaya baþladý, bu durum galiba 4k nýn týpký bir zamanlar popüler olan 3D olayý gibi ilerliyor.Artýk 3D nin bir özentisi kalmadý.
    Sizler ne düþünüyorsunuz?
    Türkiye'de mart ayýnda kanallar yayýna baþladý ama 4k deðil tabi yinede kanal açmaya uyduda yatýrým yapanlar var.
    Avrupada neden artmýyor bunu anlayamadým.
    Çünkü çok masraflý. Mesela ülkemizde Trt 4K var ama ne yayýmlýyor neredeyse hiç bir þey. Ýçerikler bile masraflý. Ve ayrýca tv radyo uydu yayýmcýlýðý bitme noktasýnda. Uydu tv radyo yayýmcýlýðýný reklam sektörü ayakta tutuyor. Bu reklam sektörü internete kaydýðý an bu tv kanallarýyla sonsuza kadar vedalaþýrýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kabullenemesek de uydu yayýncýlýðý yerini digital yayýncýlýða býrakýyor. Artýk uydu yayýncýlýðýna fazla yatýrým yapýlmaz gibi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Uydu yayýncýlýðý kolay kolay bitmez.Çünkü insanlarýn çoðunun(özellikle ülkemizde)evinde internet yok.Mecburen uydu yayýný izleyecekler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri