Sayfa 6/6 İlkİlk 123456
52 sonuçtan 51 ile 52 arası

Konu: KUZEYMAX TV HD Yeni İPTV KANALI GUNCEL YENİ M3U8 Linki 29.10.2025

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım...şov tv 1991 - 1992 yıllarındaki cinema tayzeri dıgdıgıdıgdıg...şeklindeki gürültüsü korku filimlerinin insanı ürküten sesini anımsatıyo...!!!...kuzeymax geceleri bari korku filimlerini ekrana sürsede bu tayzer ancak o zaman yakışır...!!!...üstelik sürekli yeşilçam klasik yapımlarını göstermeyip sadece yakın tarihli yabancı yapımları ekrana sürsün...!!!...işta o zaman benim nazımda kaliteli kanal olur kuzeymax...!!!...yeşilçam sebepiyle gıcık kapıyom bu kanala yahu...!!!...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mavişehirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım...şov tv 1991 - 1992 yıllarındaki cinema tayzeri dıgdıgıdıgdıg...şeklindeki gürültüsü korku filimlerinin insanı ürküten sesini anımsatıyo...!!!...kuzeymax geceleri bari korku filimlerini ekrana sürsede bu tayzer ancak o zaman yakışır...!!!...üstelik sürekli yeşilçam klasik yapımlarını göstermeyip sadece yakın tarihli yabancı yapımları ekrana sürsün...!!!...işta o zaman benim nazımda kaliteli kanal olur kuzeymax...!!!...yeşilçam sebepiyle gıcık kapıyom bu kanala yahu...!!!...
    Kuzeymaxı bilmiyorumda su an super turk tv de diriliş var korku mukemmel film gercekden youtubede izlediydim benbunu orada herseyi kesmişler megerse film o sekil değilmiş tam full izleyince anladım youtubede neden kesildiyse bu film

Sayfa 6/6 İlkİlk 123456

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri