Yeni yýlýnýzý kutlar saðlýk ve mutluluklar dilerim supersatforum uyeleri bu seneyi inþallah huzur içinde atlatýrýz.Savaþýn depremlerin sellerin ve bulasýcý hastalýklarýn olmadýgý bir yýl
Sevdiklerinizle birlikte saðlýklý mutlu ve huzurlu bir yeni yýl daha geçirmenizi dilerim
FORUMDAKI TÜM ARKADASLARIN YENI YILINI KUTLARIM ,
YENI YILDA SEVDIKLERINIZLE BERABER HERSEYIN
GÖNLÜNÜZCE GECMESI DILEGIYLE.
Tüm arkadaþlarýn yeni yýlýný kutlar;yeni yýlda saðlýk,mutluluk ve bereket versin ALLAH ým
Herkese mutlu yillar
Tüm Forum Dostlarýma içten bir MERHABA!...
20 Mart 2025 ten beri tedavi altýndaydým.Bu arada 4 kez ameliyat oldum.Akciðer-Bronoskopisi,Akciðer Ameliyatý,Beyin Ameliyatý,Beyin için Iþýn Tedavisi...Sonrasýnda da KEMO TERAPÝ tedavisi almaya baþladým.Her Kemoterapi alýþýmdan sonra 3 hafta mola verilyordu.Þükür Kemoterpi olayý bitti.Ama þimdi de AKILLI ÝLAÇ tedavisi baþladý.Bunun da ilk seansý 30 Aralýk 2025 te yapýldý.Her tedaviden sonra yine 3 haftalýk araya devam ediyorum.Sevgili forum dostlarý, Kemoterpinin vücuda olan etkileri bazan çok olumsuz oluyor..Bellek zayýflýyor,düþünme gücü zayýflýyor.Benim için de olumsuzluklar daha çok oldu.Ama hepsini yazýp morallerinizi bozmak istemem.Benim 10 ayý bulan "Foruma Girememe" nedenim hala devam eden rahatdýzlýðýmdýr..
Tüm forum dostlarýmýn 2026 yýlýnda saðlýk,huzur içinde mutlu olmalarýný diliyorum.Seyrek te olsa bundan böyle foruma girmeyi düþünüyorum.Çünkü hepinizi çok özledim....MUTLU YILLAR!...
Konu rselturk tarafýndan (01-01-2026 Saat 22:27 ) deðiþtirilmiþtir.
Mutlu yýllar supersatforum
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri