4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Ekol TV yayýn hayatýna son veriyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ekol TV yayýn hayatýna son veriyor

Yaklaþýk 2 yýl önce kurulan Ekol TV, yayýn hayatýný sonlandýrma kararý aldý.
    Kanal yönetiminden yapýlan açýklamada, "Son dönemde geliþen sermaye yapýsý ve deðiþimler, ekonomik sürdürülebilirliði olumsuz yönde etkilemiþtir" denildi.
    Çalýþanlara ve izleyicilere teþekkür edilen açýklamada, "Yönetim kurulumuz tarafýndan gerekli deðerlendirmeler yapýlmýþtýr. Maalesef gelinen aþamada kanalýmýzýn faaliyetlerini sonlandýrma kararý alýnmýþtýr" ifadelerine yer verildi.
    Ekol TV Yönetimi imzasý ile yapýlan açýklamada, þu ifadeler kaydedildi:
    "Ekol TV Haber Kanalý, yaklaþýk iki yýldýr izleyicilerimizin yoðun ilgisi ve takdiriyle yayýn hayatýný sürdürmüþtür. Hiç þüphesiz çalýþanlarýmýzýn özverili, fedakâr ve olaðanüstü emekleri sayesinde bu baþarý sürekli artan bir ivme ile devam etmiþtir.
    Son dönemde geliþen sermaye yapýsý ve deðiþimler, ekonomik sürdürülebilirliði olumsuz yönde etkilemiþtir. Bu doðrultuda, yönetim kurulumuz tarafýndan gerekli deðerlendirmeler yapýlmýþtýr. Maalesef gelinen aþamada kanalýmýzýn faaliyetlerini sonlandýrma kararý alýnmýþtýr.
    Bugüne kadar emek veren tüm çalýþma arkadaþlarýmýza ve bizlere güvenerek teveccühte bulunan deðerli izleyicilerimize en içten sevgilerimizi ve þükranlarýmýzý sunarýz."
    NE OLMUÞTU?

Kanal, en son 2025 Ekim ayýnda küçülme ve yüzlerce gazetecinin iþsiz býrakýlacaðý haberi ile gündeme gelmiþti.
    Aðustos ayýnda ise iþ insaný Mübariz Mansimov, sahibi olduðu Ekol TV'de yatýrýmlarýndaki faaliyetlerini sonlandýrdýðýný açýklamýþtý.

KAYNAK: CUMHURÝYET

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çalýþanlarýn iþsiz kalmasý hoþ olmasa da gereksiz haber kanalý kirliliði var maalesef, Ekol gibi benzer çok kanal var izlenmeyen ve muhtemelen bu kervana yavaþ yavaþ katýlacak olan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu ekonomide küçüklerinde büyüklerinde tutunmasý zor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben bir aydýr Enigma2 cihaz kullanmýyorum.!10 ayý aþan rahatsýzlýðým hafýza kaybý nedeniyle kaployu direk TV ye baðladým.Bu nedenle de bende EKOL TV yayýný halâ devam ediyor.Bilginize
    Konu rselturk tarafýndan (03-01-2026 Saat 21:50 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri