Keşke o şahane introları (tivi iki benim kanalım) ve zengin yabancı dizi/film içeriği de geri gelse![]()
Teşekkur: 0
Keşke o şahane introları (tivi iki benim kanalım) ve zengin yabancı dizi/film içeriği de geri gelse![]()
kanal d nin tekrar kanalı olmadan öteye gidemedi tnt yi mumla arattı tntde kemal sunal filmleri kurtlar vadisi pusu yabancı diziler falan vardı izliyorduk
Kesinlikle ilk TNT Türkiye kanalı (galiba logosu kırmızı çember içinde TNT şeklindeydi) gerçekten çok kaliteliydi sonra logoyu disko topuna dönüştürüp evlilik programlarıyla mahvettiler kanalı. İşte ondan sonra tv2 olduğunda hem jenerikleri hem de içeriği, içine ettikleri TNT'den daha kaliteli hale gelmişti. Sonra tv2'yi de mahvetmek için önce logoyu ve jenerikleri Teve2 yaptılar sonra içeriğin içine etmişlerdi. Şimdi tekrar tv2'ye geri döndüler. Eğer geriye dönüş sürecine girdilerse inşallah o ilk TNT kanalını aynı orijinal TNT kanalı gibi ama Türkçe ses seçeneği ile içeriği sadece yabancı dizi ve film olarak yeniden geri getirirler
Aynı tas aynı hamam kendine özgü birşey yok kemal sunal filmleri verse bari eski dizileri yayınlayıp yayınlayıp duruyorlar kanald arşivi cok geniş kaygısızlar cılgın bediş gece gunduz ruhsar vadinin eski bölümleri insanları cekecek birşey yapması lazım
Kaygısızlar, Çılgın Bediş ve Ruhsar dizileri yanlış hatırlamıyorsam Max Smart kanalında yayınlanıyor. Eğer bu dizileri çok izleneceğini bilseler dahi tv2'de yayınlarlarsa bu sefer sırf eski diziler için D-Smart aboneliği alan dizi severler sözleşmeleri bittiğinde aboneliklerini iptal ederler. Yani asla yayınlamazlar tv2'de o eski kaliteli Türk dizilerini. Ayrıca size kesinlikle katılıyorum. Aynı tas, aynı hamam, değişen hiçbir şey yok logo dışında :/
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri