REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: "Bu site de birileri mesajı" Kapatılması

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"Bu site de birileri mesajı" Kapatılması

Güzel kardeşim Serkan Yılmaz;
    O sokak ağzı diyerek bahsettiğin mesajın içinde "." ile başlayan iki cümleden ise kastettiğin sokak ağzı konuyu kapatmak yerine o noktalı yerleri "çıkardım" "düzelttim" diyerek bıraksan da buradaki diğer kardeşlerimiz bu bilgiden faydalansalardı kötü mü olurdu.

not:Ayrıca yazarken ve konuşurken Güzel Türkçe'mizi Düzgün Kullanmaya Özen gösteririm.

Hayırlı Akşamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bakın ne olursa olsun burası bir forum.Bay Veya Bayanların geldigi bir yer.

Tum kesim tarafındanda bize gelen düşünceler herkesin korkmadan girebilecegi site seklinde ama siz mesajınızda belirttiginiz gibi
    "."
    bu gibi durumları sizlerin sansurlemesi lazım ne olursa olsun bu kurallar zincirini ben dahil kimse çiğneyemez.

Foruma girdiginiz zaman en alta nikiniz ve yanında supersatforum kuralları herkes içindir diye sürekli cıkar.Konunuzu tekrar acabilirsiniz. dedigim gibi kurallar cercevesinde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı netsh Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Güzel kardeşim Serkan Yılmaz;
    O sokak ağzı diyerek bahsettiğin mesajın içinde "." ile başlayan iki cümleden ise kastettiğin sokak ağzı konuyu kapatmak yerine o noktalı yerleri "çıkardım" "düzelttim" diyerek bıraksan da buradaki diğer kardeşlerimiz bu bilgiden faydalansalardı kötü mü olurdu.

not:Ayrıca yazarken ve konuşurken Güzel Türkçe'mizi Düzgün Kullanmaya Özen gösteririm.

Hayırlı Akşamlar
    Bu cvp ı özel msj la da verebilirdiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Özel mesaj yazmam için foruma yazmaya değer bulunabilecek ve paylaşılabilecek 17 mesajın verilmesi gerekirdi o bölümü denedim. Ben o "." kısımları çıkarıp mesajı tekrar buradan yayınlamanızı istiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı netsh Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Özel mesaj yazmam için foruma yazmaya değer bulunabilecek ve paylaşılabilecek 17 mesajın verilmesi gerekirdi o bölümü denedim. Ben o "." kısımları çıkarıp mesajı tekrar buradan yayınlamanızı istiyorum.
    Siz yayınlayın.Mesajı ben editledim tekrar geri getiremem

İyigeceler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende merak ettim şu msj ı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hııııı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı modokol Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hııııı
    bu hııı ne anlama geliyor.:49:

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu hııı ne anlama geliyor.:49:
    Heralde oda merak etmiş msjı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fazla merak iyi değildir:28:

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri