Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ******************

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ******************

sdfgsdf

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ne oluyor yeni bir hack ekleme mantıgımı.Sevgili umsadonun oglu olmasan banlardım bilinçsizce yapılmış bir olay oldugunu sanmıyorum bakalım görecez sen biraz bu işlerden elini ayagını kes hitman iyi olmaz senin için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Genelde bu tür kodlarla coluk cocuklar oynar oldu yazık ya.(sende cocuksun) Senki benim bir zamanlar yardım ettigim bir cocuktun cok yazık gercekten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan hoca doğrusu bışey anlayamadık cahiliğimize ver acaba sizi bu kadar sinirlendiren şeyi bizim anlama sansımız varmı tam açık değıldi doğrusu saygılar sunarım sayın yöneticim
    Konu Volkan tarafından (02-01-2007 Saat 03:11 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anlıyacağınız siteye zararlı olan bazı kodların verilmesi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan goca doğrusu bışey anlayamadık cahiliğimize ver acaba sizi bu kadar sinirlendiren şeyi bizim anlama sansımız varmı tam açık değıldi doğrusu saygılar sunarım sayın yöneticim
    Site hackleme kodlarıyla siteye zarar verme yontemleri malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bizde security mi alsak forumu ne?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevgili Serkan abi,böylelerini direk bannlayacaksın sonuçta biz az-çok bir emek veriyoruz buraya..gerekeni yapmışsın zaten,bir abimizin oğlu..ama olmaması gerekn bir davranıştır bu:boese157:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

düzen bozulmuş ya çoluk çocuğun yapaya çalıştığı şeye bak bir yıl daha yaşlandım vallah ne deyim yasanın kestiği parmak acımaz derler takdir yönetimin en kötü kural bile kuralsızlıktan iyidir bukuralara riayet edildiği sürece saygılar sunarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hitman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sdfgsdf
    Umut sana bu davranışını gerçekten yakıştıramadım.. Neden böyle birşey yapma gereği duydun ?? Sende zamanında bu foruma emek vermiştin.. Neyse msnde konuşuruz bakalım amacın ne ??

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri