Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ADSL'de yeni tarifeler geliyor!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ADSL'de yeni tarifeler geliyor!

Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany, ADSL hizmetlerinin tarifelerinde değişiklikler yapacaklarını belirti.

Doany, Türkiye'deki ADSL kullanıcısının yüzde 15'inin sınırsız, yüzde 85'inin sınırlı erişim olduğunu belirterek, ''Yeni yılda ADSL'de hız artırımı ve fiyatlandırmalarıyla ilgili büyük bir duyuru yapacağız. 2007 ADSL yılı olacak'' diye konuştu.

Doany, Türk Telekom'un yeni tarifelerinin Telekomünikasyon Kurumunun onayına tabi olmak üzere 1 Mart 2007 tarihinden itibaren yürürlüğe gireceğini, bu zaman diliminde müşterilerin yeni tarifelerin hangisinin kendileri için en iyi seçenek olduğu konusunda bilgilendirileceklerini dile getirdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi haırlısı bakalım şuan hızım 256 vede üç kişi kullanıyoruz çok yavaşlıyo iyi bir tarife gelirse ona geçerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adsl fiyatların ucuzlaması üye artışınıda beraberinde getirecektir.Telekomun fiyatlarını düşürmesini bekliyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Adsl fiyatların ucuzlaması üye artışınıda beraberinde getirecektir.Telekomun fiyatlarını düşürmesini bekliyoruz.
    sana katılıyorum adakoğlu..
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    adakoğlu sana katılamıyorum. Türkiyede neyin ucuzladığını gördük. Göz boyamak için ufak bir düzenleme yapıp öbür taraftan fazlazıyla alıyorlar. Buyrun şehir dışı görüşmeleri az ucuzlatacaklar, şehir içi görüşmelere fazlasıyla bindirecekler. Alamadıkları vergileri nasıl bordo mahkümlarına yüklüyorlarsa burdada aynı şey olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    adakoğlu sana katılamıyorum. Türkiyede neyin ucuzladığını gördük. Göz boyamak için ufak bir düzenleme yapıp öbür taraftan fazlazıyla alıyorlar. Buyrun şehir dışı görüşmeleri az ucuzlatacaklar, şehir içi görüşmelere fazlasıyla bindirecekler. Alamadıkları vergileri nasıl bordo mahkümlarına yüklüyorlarsa burdada aynı şey olacak.
    Adsl fiyatı düşdüğü zaman üye sayısı artmaz mı sizce.Neden katılmadığını anlamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adsl fiyatı düşdüğü zaman üye sayısı artmaz mı sizce.Neden katılmadığını anlamadım.
    Kesinlikle abone sayısı fiat düşerse artar. benim demek istediğim fiatların düşmeyip aksine artacağı.Selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abone sayısı fazlalaşınca haliyle adsl de ki verimsizlik daha çok hisedilecek 2 sene önceki adls hız ile şuandaki hız aynımı 2 sene değilde 1 sene öncesine bakın 256 kullanıyordum şimdikinden daha hızlıydı şimdi 1024 sınırsızdayım ama eski 256 yi arar durumdayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sınırlı fiatların 15 ytl ye düşeceğini umuorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence türkiyede bizler protesto etmesini bilmedğimiz için kesinlikle indirim olmaz

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri